Chris Evans gyönyörű portugál színésznővel jött össze

2022. november 11.
Alig pár napja derült ki, hogy ő lett az év legszexibb férfija, és úgy tűnik, máris foglalt lett Chris Evans.

Mi is megírtuk, hogy a People Chris Evanst választotta meg a világ legszexibb férfijának, de úgy tűnik, most már hiába ácsingóznánk utána – a színész ugyanis komoly párkapcsolatban van. Több forrás is megerősítette, hogy az Amerika Kapitányt megformáló színész egy portugál színésznővel, Alba Baptistával jár együtt, állítólag már több mint egy éve.

chris-evans-szerelem-párkapcsolat-alba-baptista

A Page Six oldalán közölt fotókon a páros kézen fogva sétálgat New Yorkban – és bár arcmaszkjaik és napszemüvegeik mögé bújva megpróbáltak elvegyülni a tömegben, a szemfülesek egyértelműen megállapították, hogy Chris Evans és Alba Baptista van a fotókon.

A People-nek adott interjújában egyébként Chris Evans azt mondta, készen állna rá, hogy megházasodjon és családot alapítson, és az is lehet, hogy egyáltalán nem a levegőbe beszélt. Korábban egyébként már közel volt a házassághoz: 2001 és 2006 között Jessica Biellel járt, akkor Jessica Biel azt mondta: „Sokat beszélünk a házasságról, mindkettőnk számára fontos kimondani a boldogító igent és mindketten vágyunk gyerekekre.”

 

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!