Így néz ki Lady Gaga az új Joker-filmben

2023. február 15.
Valószínűleg sokan már tűkön ülve várják Todd Phillips új Joker-filmjét, pláne, amióta kiderült, hogy Lady Gaga is szerepel majd benne! Most kiderült, hogy néz majd ki az énekesnő Harley Quinnként.
lady-gaga-joker-harley-quinn

A kritika és a közönség is egybehangzóan imádta Todd Phillips Joaquin Phoenix főszereplésével készült Joker-filmjét, szóval nem csoda, hogy rengetegen várják már a folytatást. A Joker: Folie á Deux című folytatásban ráadásul Lady Gaga is szerepel majd – az énekesnő feltűnt a Sin Cityben is, de az American Horror Storyban csillogtatta meg igazán színészi tehetségét, majd 2018-ban a Csillag születikben főszerepet is kapott Bradley Cooper oldalán.

Az új Joker-filmben Harley Quinnt alakítja majd a popsztár, akit egy korábbi feldolgozásban már Margot Robbie is megformált. Most először láthatjuk is, milyen lesz Lady Gaga a szerepben: Todd Phillips ugyanis Valentin-nap alkalmából megosztott egy képkockát a filmből.

A képen Lady Gaga mélyen Joaquin Phoenix szemébe néz, és már erről az egyetlen fotóról is megállapítható, hogy az énekesnő tökéletesen hozza majd a karakterre jellemző szexi őrületet.

Forrás: Variety Fotó: Getty Images