Lady Gaga fodrásza zokogott miközben barnára festették a színésznő haját

2021. december 07.
A színésznő fodrásza elárulta, hogyan született meg Lady Gaga frizurája a Gucci-házban.

Lady Gaga és fodrásza, Frederic Aspiras már több mint tíz éve barátok, és több hónapon át dolgoztak azért, hogy hibátlanul reprodukálják az énekes-színész Gucci-házbeli karakterének, Patrizia Reggianinak a frizuráját. A mesterfodrász bevallotta, sírt, amikor Lady Gaga arra kérte, hogy a szerep kedvéért fesse be a haját sötétbarnára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FREDERIC ASPIRAS (@fredericaspiras) által megosztott bejegyzés

„Már hónapokkal a forgatás előtt barnára festettük a platina szőke haját, hogy jobban bele tudjon helyezkedni a karakterbe” – mesélte Frederic Aspiras, és hozzátette, Lady Gaga tényleg mindent megtett azért, hogy tökéletesen hozza a szerepet. – A haja a válláig ért, egészséges és gyönyörű volt – és barnára akarta színezni. Teljesen magamon kívül voltam. Sírtam” – emlékszik vissza a fodrász, és hiába kérdezte a színésznőt, hogy biztos-e a dolgában, az énekesnő hajthatatlan volt.

Az énekesnő filmbeli frizuráinak elkészítése öt hónapig tartó folyamat volt, ami alapos kutatómunkával járt, fel kellett térképeznie, milyen hajakat viseltek akkoriban az olasz nők. „A covid ideje alatt a forgatókönyvvel a kezemben otthon ültem, és öt hónapon át oldalról-oldalra haladtam, és azon törtem a fejem, hogy az egyes jelenetekben melyik frizura adja vissza legjobban a karaktert” – meséli a mesterfodrász, aki a felkészülés során tíz parókát tervezett és készített egy ötszáz oldalas feljegyzést is. A fodrász számára a munka igazi szenvedélyprojekt volt.

Frederic Aspiras azt is elárulta, Lady Gagának mindössze egyetlen kérése volt: „Lady Gagát nem akarom viszontátni a filmvásznon!”

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!