Nem teljesen értjük Joaquin Phoenix bizarr új frizuráját

2021. október 15.
Tátva maradt a szája mindenkinek a New York-i filmfesztiválon, amikor Joaquin Phoenix levette fekete sapkáját, és láthatóvá vált új, félig leborotvált frizurája.

A 46 éves színész számos alkalommal ejtette már zavarba rajongóit, ám legutóbbi, félig leborotvált, félig hosszú hajviseletére azóta is keressük a magyarázatot. A New York-i filmfesztiválon jelent meg az oldalt hosszúra hagyott, őszes-szürkés tincsekkel, felül pedig tarra borotvált fejjel Joaquin Phoenix

joaquin-phoenix-bizarr-frizura

Eleinte még senki sem gyanakodott semmi rendkívülire, amíg Phoenix fején volt fekete sapkája, ám amikor legutóbbi filmjének, a C’mon, C’mon című alkotásnak a sajtótájékoztatójára került a sor, a színész levette fejéről a sapkát, és láthatóvá vált új hajviselete. 

A fekete-fehér filmben Phoenix egy rádiós újságírót alakít, aki fiatal unokaöccsével vág neki, hogy keresztül-kasul bejárják Amerikát. Ez a film nem indokolja a fura hajat, talán egy másik, épp készülőben lévő mozi lehet a hajvágás oka. A Disappointment Blvd. című produkció lehet az, amiért leborotválta, majd teljesen véletlenszerű helyeken hagyta visszanőni haját. Erről a filmről még nem hoztak nyilvánosságra sok részletet – azon kívül, hogy Ari Aster rendezi, a témája horror-vígjáték lesz, és napjaink legnagyobb sztárjai játszanak benne. Joaquin Phoenix mellett Michael Gandolfini, Parker Posey, Nathan Lane és Patti LuPone neve is megtalálható a színészek között.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!