Florence Pugh és Andrew Garfield közös romkommal érkezik

2023. március 16.
Az Oscar-gálán mindenki odáig volt a közösen konferáló Florence Pugh és Andrew Garfield párosáért – most örülhetnek a rajongók, a két színész ugyanis közös romkomban fog szerepelni.

Felrobbantotta a netet Florence Pugh és Andrew Garfield közös konferálása a 2023-as Oscar-gálán: a kommentelők szerint a páros annyira jól mutatott a színpadon és olyan laza, pozitív energiák voltak köztük, hogy az azonnal romantikus komédiáért kiáltott. A lazán sármos Garfield és a lenyűgöző, habos bézs estélyijében szeretettel belekaroló Florence Pugh egyes vélemények szerint egyenesen úgy festettek egymás mellett, mint egy „királyi pár”.

Mindenki örülhet, az valóra válik, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a páros valóban közös filmet kapott: a We Live in Time című romkomban fognak szerepelni. A filmet Nick Payne brit drámaíró és John Crowley rendezők jegyzik, és bár a történetről egyelőre még semmit nem lehet tudni, a Deadline értesülései szerint „vicces, megindító és magával ragadó szerelmi történetre” számíthatunk.

Annyi biztos, hogy Florence Pugh és Andrew Garfield színpadi kémiáját elnézve mi már most nagyon várjuk, hogy szerelmespárként lássuk őket!

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images