Florence Pugh vulgáris kommenteket kapott a férfiaktól átlátszó ruhája miatt

2022. július 12.
A kommentelők a mellmérete miatt próbálták megszégyeníteni Florence Pugh-t, aki azonban visszavágott azokra a megjegyzésekre, melyek arra utalgattak, hogy még nem esett át a serdülőkoron.

„Tisztában vagyok a mellméretemmel és nem félek tőle” – válaszolt a kritikus hangokra Florence Pugh. Ezután egy egyszerű kérdést tett fel a szexista trolloknak, akik az átlátszó ruhája miatt tettek rá megjegyzéseket: „Ti miért féltek a mellektől?”

florence-pugh-atlatszo-ruha-vulgaris-komment

A Fekete Özvegy sztárja egy teljesen átlátszó felsőrésszel rendelkező élénk rózsaszín Valentino tüll estélyit viselt a divatmárka római haute couture divatbemutatójára látogatva. Florence Pugh azt mondta, előre látta a melleire vonatkozó komment cunamit, amikor először felpróbálta az estélyit, az azonban meglepte, milyen vulgáris stílusban nyilvánultak meg a férfiak a „két aprócska mellbimbó láttán” a közösségi oldalakon.

„Akár negatív, akár pozitív, mindannyian tudatában vagyunk annak, mit teszünk. Nagyon izgatott voltam, hogy ezt a ruhát viselhetem, egyáltalán nem voltam azonban ideges” – írta az eseményről készült képek mellé Instagramján Pugh. „Sem előtte, sem közben, sem most, utána.”

florence-pugh-atlatszo-ruha-vulgaris-komment

„Amit viszont érdekes nézni és figyelni, milyen könnyen lerombolják a férfiak egy nő testét, akár nyilvánosan, és még büszkék is rá, hogy mindenki látja” – folytatta Florence Pugh, megjegyezve, hogy sok kommentelőnél még az is látszik a profiljánál, mi a munkahelyi e-mail címük és titulusuk. 

„Nem ez az első és biztosan nem az utolsó olyan eset, amikor egy nőnek azt kell hallgatnia egy rakás idegentől, mi a baj a testével. Ami még aggasztóbbá teszi, milyen vulgáris stílusban teszi ezt némelyik férfi.”

Florence Pugh egy nappal korábban posztolta a képet az estélyiben magáról azzal a megjegyzéssel, hogy „technikailag takarásban”, amivel arra utalt, hogy a közösségi oldal híres arról, hogy a női mellbimbókat tartalmazó képeket azonnal törlik és letiltják, míg a férfiak nyugodtan posztolhatnak félmeztelen fotókat. 

florence-pugh-atlatszo-ruha-vulgaris-komment

Pugh azt is elmondta, hogy voltak, akik fontosnak tartották közölni vele, milyen kiábrándítóan kicsik a mellei, vagy éppen egyenesen felszólították, hogy inkább szégyellnie kellene, hogy ilyen lapos. Szerencsére a negatív kommentek nem rázták meg különösebben a színésznő önbizalmát. „Elég régóta élek már a testemben. Tudatában vagyok a mellméretemnek és nem félek tőle” – írta Pugh. „Ami aggasztóbb: ti miért féltek a mellektől? Kicsi? Nagy? Bal? Jobb? Csak egy? Vagy egy sem? Mi. Olyan. Félelmetes. Benne.”

„Azért vettem fel ezt a ruhát, mert tudtam, hogy 2022-ben milyen hangosak a bántalmazó hangok a nőkkel szemben” – folytatta Pugh. „Nőjetek fel! Tiszteljétek az embereket. Tiszteljétek mások testét. Tiszteljétek a nőket. Tiszteljétek az emberi lényt. Az élet sokkal könnyebb lesz, ígérem” – zárta bejegyzését Florence Pugh.

Forrás: The Huffington Post Fotó: Instagram/Florence Pugh

Olvass tovább!