Ezen az egzotikus helyen játszódik majd A Fehér Lótusz 3. évada

2023. március 28.
Hawaii és Szicília után új helyszínnel tér vissza A Fehér Lótusz: ezúttal egy egzotikus, távol-keleti országban nyafoghatnak problémáik miatt a gazdagok.

Bár idén már jött egy füles A Fehér Lótusz harmadik évadának helyszínéről, az a hír kacsának bizonyult: Johnny Knoxville, a rendező Mike White jó barátja egy interjúban azt mondta, Tokióban találkozott a sorozat stábjával, így sokan biztosra vették, hogy a következő luxushotel Japánban lesz majd.

Most azonban úgy tűnik, hogy az egzotikus Thaiföld az új helyszín –  bár az HBO még nem erősítette meg a hírt, a Variety több forrásból is a távol-keleti ország nevét hallotta. Mike White egy korábbi interjúban meg is jegyezte, hogy szeretne „keleten” forgatni, hogy a sorozatban a keleti spiritualitás témáját is érinthesse. Azt mondta, az első évadban a pénz volt a fókuszban, a másodikban a szex, a harmadikban pedig jó volna a halál témájához nyúlni a keleti vallások értelmezési keretén keresztül – természetesen a sorozathoz hűen vicces, szatirikus megközelítéssel.

Bár A Fehér Lótusz második évada óriási siker volt, a harmadik évadból egészen biztosan hiányozni fog a zseniális Jennifer Coolidge alakítása.

Forrás: Popsugar Fotó: HBO