Sarah Jessica Parker fontos részletet kotyogott ki az És egyszer csak… folytatásáról

2023. április 17.
Nem sokat tudni a második évadról, de Sarah Jessica Parker most mégis elejtett egy kis infót!
Sarah Jessica Parker az És egyszer csak... 2. évadának forgatásán, 2022. novemberében.

Sarah Jessica Parker nemrég egy vidám képet töltött fel a közösségi média profiljára, amin megcsókolja egyik kolléganőjét, Nikki Parkert az És egyszer csak… második évadának forgatását lezáró stábbulin. 

Még meg sem érkezett a Szex és New York folytatásának második évada, a fotó leírásában Sarah Jessica Parkernek eljárt a szája arról, hogy bizony lesz itt még harmadik évad is. „Wrap bulik=csókolózás. De nem búcsúcsókok!” – írta a színésznő. 

Ha a második évad forgatása befejeződött, az azt jelenti, hogy az utómunkázás után hamarosan felkerül majd a HBO-ra a várva várt széria. A második évadról egyébként még nem sokat tudni, annyi biztos, hogy a tragédia helyét most sokkal több nevetés veszi át. 

Sarah Jessica Parkert nem kímélte a közvélemény a sorozatbeli ősz haja és érett arcvonásai miatt, azonban úgy tűnik, továbbra sem az irreálisra fiatalított arc lesz a cél – sem a sorozatban, sem a színésznő magánéletében. „Azt nem mondhatom, hogy jobban érzem magam a testemben, régebben két óra forgatás után nem fájt se a térdem, se a lábam. De a fejemben 100 százalékkal jobban érzem magam. Idővel felhalmozzuk ezt a sok tapasztalatot, tudást és információt, hibázunk és tanulunk. Minél többet tanulunk, annál jobban tudjuk, hogyan reagáljunk és kezeljünk kihívásokat, problémákat vagy csalódásokat” – mondta

Forrás: People