„Nem tudok az az ember lenni, amit mások elvárnak” – Sarah Jessica Parker az öregedésről beszélt

2023. január 31.
A Szex és New York sztárja őszintén beszélt az öregedésről – tagadhatatlanul érzi az idősödés testi jeleit, de fejben 100 százalékkal jobban érzi magát.
sarah-jessica-parker

Sarah Jessica Parker több évtizednyi reflektorfény után is inspirációt jelent a nők számára – a színésznő a Vogue Parisnak beszélt a szépségről, a magabiztosságról és az öregedésről alkotott gondolatairól, és nem meglepő módon rengeteg szuper meglátása volt.

Arra a kérdésre, hogy miként viszonyul az öregedéshez, Parker így válaszolt:

Nem igazán gondolok a koromra, nem tartom olyan dolognak, ami miatt aggódni kellene.

„Nem tudom, hogy ez tagadás, vagy csak nem akarok szembenézni a valósággal! Nem látom értelmét az idő megállításának. Természetesen törődöm a megjelenésemmel, és szeretnék igényesen kinézni. De nem nagyon tudok mit kezdeni azzal, hogy mások miként tekintenek a külsőmre. Úgy öltözködöm, hogy jól érezzem magam, és remélem, ez az emberek számára is érdekes lesz.”

A színésznő csalódottságát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy nőként mennyivel erősebb kritikákat kap ráncaira és ősz hajszálaira, szemben a férfi kollégáival, akik sokszor még dicséretet is kapnak a külsejükre. „Egyszerűen nem tudok az az ember lenni, amit mások elvárnak tőlem” – folytatta.

Sarah Jessica Parker őszintén beszélt az öregedés valós, fájdalmas oldaláról is. „Azt nem mondhatom, hogy jobban érzem magam a testemben, régebben két óra forgatás után nem fájt se a térdem, se a lábam. De a fejemben 100 százalékkal jobban érzem magam. Idővel felhalmozzuk ezt a sok tapasztalatot, tudást és információt, hibázunk és tanulunk. Minél többet tanulunk, annál jobban tudjuk, hogyan reagáljunk és kezeljünk kihívásokat, problémákat vagy csalódásokat.”

Hálásak lehetünk az olyan nőknek, akik olyan őszintén beszélnek az öregedésről, mint Sarah Jessica Parker, kövessük a tanácsát és ne féljünk az öregedéstől!

Forrás: Marie Claire USA Fotó: Getty Images