Egy fontos Szex és New York szereplő nem köszöntötte Sarah Jessica Parkert a szülinapján

2023. március 29.
Sarah Jessica Parker, a Szex és New York sorozat Carrie Bradshaw-ja a héten ünnepelte 58. szülinapját. Minden főszereplőtársa felköszöntötte ebből az alkalomból, kivéve egyvalakit.
Sarah Jessica Parker az És egyszer csak... forgatásán

A Mirandát alakító Cynthia Nixon egy kedves köszöntővel emlékezett meg régi barátja, Sarah Jessica Parker születésnapjáról Instagramján. A posztban az eredeti Szex és New York sorozatból látható egy kép kettőjükről Miranda és Carrie szerepében. A két színésznő mostanában ismét együtt forgat a legendás sorozat folytatásában, az És egyszer csak…-ban.

A szülinapról megemlékezett Kristin Davis, azaz Charlotte is, aki egy Insta-storyban köszöntötte Parkert, megemlékezve 25 éves barátságukról is.

Egy valaki hiányzik a nagy négyesből köszöntés szempontból, mégpedig a Samanthát alakító Kim Catrall. Sarah Jessica Parker és Kim Catrall között évtizedes ellentétek húzódnak, ami kezdetben még a két színésznő közötti nagy fizetéskülönbségek miatt kezdődtek. Később ez egészen odáig fajult, hogy a Catrall visszautasította SJP részvét posztját, amit a bátyja halála kapcsán írt és álszentnek nevezte a Carrie-t alakító színésznőt.

Forrás: people.com, Fotó: Getty Images