Jótékonysági gardróbvásárt és koncertet ad Földes Eszter, a művészetet szeretné támogatni

2023. május 04.
Adománygyűjtést indított a Duda Éva Dance Company, miután veszélybe került a társulat működése. A kampánynak 20 nagykövete van a kultúra és a művészet minden területéről. Köztük van Földes Eszter is, akinek célja az, hogy 500 ezer forintot tudjon összegyűjteni az együttesnek.
Jótékonysági gardróbvásárt és koncertet ad Földes Eszter, a művészetet szeretné támogatni

Földes Eszter elhatározta, hogy a komfortzónáját elhagyva egy egyszeri és megismételhetetlen jótékonysági koncertet ad a Kiscsillag alapító tagjával, Leskovics Gáborral karöltve a Jurányi Movein Stúdiójában május 5-én este 19:00 órától. A két művész a magyar pop, underground és örökzöld slágerek közül válogatták össze minikoncertjük dalait. 

A helyszínen lehetőség lesz támogatói jegy vásárlására 2000 forint értékben, ha pedig inkább otthonról élveznénk az előadást, akkor az online közvetítés titkos linkjén keresztül hallgathatjuk Eszter és Gábor koncertjét.

A büfé udvaron délután 15:00 órától gardróbvásárral is várják a vendégeket a Secret Humanity, vagyis Földes Eszter és Hanyi Sára Szonja közös kollekciójának darabjaival. Minden egyes megvásárolt táska, ruha és kabát árával a Duda Éva Társulatot támogathatjuk.