Krúbi is szinkronizál a Toy Story alkotóinak új filmjében

2024. január 13.
Február 15-én kerül a hazai mozikba a Legeslegjobb barátok, az animációs film egyik karakterének magyar szinkronját pedig a rapper adja.
Krúbi is szinkronizál a Toy Story alkotóinak új filmjében

Tavaly a világ legnagyobb animációs fesztiválján, az Annecy-i Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon debütált a francia-belga-spanyol koprodukcióban készült Legeslegjobb barátok (The Inseparables). 

Jérémie Derguson családi mozijának színhelye New York. Esténként a Central Park régi színháztermében kialszanak a fények, a bábok pedig életre kelnek. Köztük van Don is, aki belefáradt abba, hogy nap mint nap bolondot játszik. Arról álmodik, hogy egyszer igazi hős lesz, ezért kimerészkedik a nagyvilágba, hogy önálló életet éljen. Útközben találkozik DJ Doggie Doggal, egy elhagyott plüssállattal, aki világhírű rapper szeretne lenni. Találkozásukkal egy hatalmas kaland veszi kezdetét New York szívében, hogy a bábfigura és plüssállat barátja valóra váltsák álmaikat.

Krúbi, azaz Horváth Krisztián DJ Doggie Dog magyar hangját adja, egy elhagyott plüssfiguráét, aki menő rapper szeretne lenni, de nincs hozzá hátszele. A Fonogram-díjas rapper és dalszövegírónak a Legeslegjobb barátok az első szinkronmunkája.