Először láthatjuk a Szegedi Szabadtérin a Rebeccát – Klippremier

2024. február 11.
Újabb videoklippel lepi meg a musicalek szerelmeseit a Szegedi Szabadtéri Játékok. A Fesztivál önálló produkciójában, Béres Attila rendezésében 2024. július 26-án debütál majd a Rebecca, Sylvester Lévay és Michael Kunze Daphne du Maurier kultuszregényén alapuló, népszerű musicalje.
Először láthatjuk a Szegedi Szabadtérin a Rebeccát - Klippremier

Első alkalommal kerül színre a szabad ég alatt a nagyívű gótikus-szerelmi történet, amelynek főszerepeiben elismert, a Szabadtéri Játékok közönsége számára is kedves színművészek lépnek színpadra.

A kezdetben naiv, félszeg főhősnő, „Én” szerepében Gubik Petrát láthatjuk, az őt meghódító, sötét titkot rejtegető angol lordot, Maxim de Wintert pedig Dolhai Attila alakítja. A Manderley-ház megszállott házvezetőnője, Mrs. Danvers és Maxim jólelkű leánytestvére, Beatrice szerepeit Janza Kata és Gallusz Nikolett formálja majd meg váltott szereposztásban a Dóm tér színpadán.

A hazánkban korábban csak egyetlen alkalommal színre vitt musical rajongói és a műfaj kedvelői izgatottan figyelik a szegedi bemutató szereposztásával kapcsolatos legfrissebb híreket. A kíváncsi érdeklődőknek a Szabadtéri legújabb videoklipje nyújt egy kis előzetes betekintést, hogyan alakítják, és ami talán még fontosabb, hogyan éneklik majd a sztárgárda vezető színésznői a legfontosabb szerepeket.

A musical talán legikonikusabb dala, a rejtélyes körülmények közt elhunyt úrnő kísértetét megidéző Rebecca szólal meg a Mrs. Danverst életre keltő Gallusz Nikolett és Janza Kata és a főszereplő Gubik Petra közreműködésével.