Súlyos baleset miatt csúszik a Bridget Jones naplója forgatása

2024. június 06.
A Bridget Jones naplója negyedik részének forgatása káoszba fulladt, miután súlyos baleset érte a film egyik fontos szereplőjét.
Súlyos baleset miatt csúszik a Bridget Jones naplója forgatása

Állítólag teljes káoszba fulladt a Bridget Jones naplója-sorozat negyedik részének forgatása, miután súlyos balesetet szenvedett a film egyik kulcsszereplője. A történtek miatt csúsznak a film munkálatai. A beszámolók szerint a színész csúnya sérülést szenvedett a forgatáson kívül. Kórházba is szállították, ahol közölték vele, hogy eltörte a csontját. Nem lehet tudni, hogy pontosan melyik szereplőt érte baleset, de a történtek miatt egy fontos személyről van szó, és a producerek nem is tudják addig folytatni a munkálatokat, amíg az illető fel nem épül.

„Ez egy teljes katasztrófa. Ez az egész olyan pusztító hatással volt a teljes szereplőgárdára és a keményen dolgozó személyzetre” – mondta egy forrás a The Sunnak. „Lehet, hogy a jelenetek forgatása csak júliusban kezdődik újra, így az ütemterv csúszott.”

A Bridget Jones: Mad About The Boy forgatása már javában zajlott az elmúlt hetekben, Renée Zellwegert többször is látni lehetett Londonban az egyes jelenetek felvételeinél. Az 55 éves amerikai színésznőt pingvines pizsamában, szürke melegítőnadrágban és műszőrmés kardigánban fotózták le a színfalak mögött, egy ponton pedig filmbéli gyerekei, Mabel és Billy is megjelentek az oldalán. A bennfentes szerint a következő felvétel a richmondi Petersham Nurseries étteremben zajlott volna, ahol egy kertiparti-jelenetet terveztek leforgatni.

A Bridget Jones-sorozat következő része Helen Fielding azonos című regényén alapul. A történet szerint Bridget egyedül küzd az anyasággal Mark Darcy tragikus halála után, és szerelmi viszonyba bonyolódik egy nála sokkal fiatalabb férfival. Alig várjuk, hogy végre moziban is láthassuk!

Forrás: Daily Mail, Fotó: IMDB