Az 54 éves Renée Zellwegert eljegyezte 10 évvel fiatalabb, jóképű pasija

2023. július 19.
Renée Zellweger boldogságáért legalább annyian drukkoltak, mint egykor Bridget Jones révbe éréséért, és most úgy tűnik, hogy a sok jókívánság nem volt hiábavaló!
Renée Zellweger

Renée Zellwegert két év randizás után feleségül kérte párja, Ant Anstead. Az 54 éves színésznő és nála 10 évvel fiatalabb, 44 éves brit műsorvezető lovagja egy nagyon meghitt, szűk esküvő keretein belül szeretnék egymásnak kimondani a boldogító igent. A hírek szerint a páros nem tervez nagy, nyilvános bejelentést tenni az eljegyzésükről sem, de a legközelebbi barátaikat már értesítették, és az esküvőszervezés is elkezdődött. Zellweger korábban Kenny Chesney countryénekes felesége volt, de a frigyük mindössze négy hónapig tartott, a vőlegénynek pedig ez lesz a harmadik házassága, akinek előző két feleségétől három gyermeke született. Az alábbi képen Ant Anstead látható Renée-vel és korábbi házasságából született gyermekeivel, alatta pedig csak a szerelmespár kettesben.

Renée Zellweger az évtizedek során több hollywoodi románc főszereplője is volt, összeszedtük a legemlékezetesebbeket. 

Jim Carrey

Renée és Jim Carrey az Én és én meg az Irén című film forgatásán ismerkedtek meg 1999-ben. Carrey azonnal ráhajtott a színésznőre, aki nem akarta keverni a munkát és a romantikát, így végül csak a forgatás után kezdtek randizni. A villámrománc mindössze három hónapig tartott, de Carrey önéletrajzi ihletésű könyvében élete nagy szerelmeként utalt Zellwegerre.

Renee Zellweger és Jim Carrey a 2000-es Golden Globe-on

Renee Zellweger és Jim Carrey a 2000-es Golden Globe-on

Jack White 

A színésznő 2003-ban, a Hideghegy című – Zellwegernek Oscar-díjat hozó – film forgatásán ismerkedett meg Jack White-tal, a White Stripes zenekar frontemberével, aki a filmben egy apró szerepben a férjét alakítja. Másfél évig voltak együtt a nála 6 évvel fiatalabb zenésszel, aki később verekedésbe keveredett zenekara egyik tagjával, ami miatt dühkezelési tréningre is kötelezték. A sztárpár nem sokkal ezután szakított, de jó barátok maradtak a szóvivőik szerint.

Kenny Chesney

Kenny Chesney countryénekessel egy jótékonysági TV-műsor forgatásán ismerkedtek meg. Mint kiderült, mindketten régóta tetszettek egymásnak, Chesney egy műsorban a számára top 3 legszexibb nő közé sorolta Zellwegert, aki a fent említett jótékonysági műsor forgatásán egy cetlit akart eljuttatni az énekeshez, aki tudomást szerezvén a színésznő próbálkozásáról, inkább személyesen ment oda hozzá beszélgetni. Hatalmas románcuk a világ megdöbbenésére 4 hónap után véget ért, és amennyire zárkózott Zellweger a magánéletét érintően, azóta sem tudjuk, hogy miért. Pletykák szerint Chesney meleg, amit a színésznő annyival kommentált, hogy nem érti, miért kell a melegséget pejoratív dolognak tekinteni, másrészt nem szereti a névtelen mocskolódást, ami a válás után történt.

Kenny Chesney

Kenny Chesney 2018-ban

Bradley Cooper

A színésznő és Cooper 2009-ben jöttek össze, a Case 39 című filmjük forgatása során. Nagyon nagy hírzárlat volt az egész kapcsolatot illetően, de Cooper egyszer elmondta, mennyire szereti a színésznőt, mennyire szeret vele együtt dolgozni, és milyen sokat tanult tőle. Zellweger a Golden Globe-díj-átadót is kihagyta, mikor Cooper édesapja elhunyt, hogy párjával és annak édesanyjával legyen, akivel közel álltak egymáshoz. 2011-ben össze is költöztek, de még abban az évben szakítással végződött a dolog.

Bradley Cooper és Renée Zellweger 2 évig voltak együtt

Bradley Cooper és Renée Zellweger 2 évig voltak együtt

Doyle Bramhall II 

Doyle Bramhall amerikai zenészt még az 1990-es évek elejéről, egyetemi éveikből ismerte meg a színésznő, akkoriban nem volt köztük semmi. Aztán 2012-ben találkoztak újra, a férfi válása után két évvel, és 2012-től 2019-ig együtt is maradtak. Zellweger támogatta a férfit válása során, nemcsak lelkileg, hanem anyagilag is, komoly összegekkel. Sokáig jónak tűnt a viszonyuk, de a munka miatt sokszor külön töltött hetek és a férfi féltékenykedése véget vetettek a kapcsolatnak, pedig már az örökbefogadás is téma volt közöttük.

Doyle Bramhall és Renee Zellweger 2016-ban

Doyle Bramhall és Renee Zellweger 2016-ban

Forrás: dailymail.co.uk    Fotó: Getty Images