Renée Zellweger benne lenne egy negyedik Bridget Jones-filmben

2022. április 15.
„Imádok szerencsétlen hősnőket játszani” – mondta Reneé Zellweger arról, miért bújna ismét szívesen Bridget Jones bőrébe.

A rajongók biztosan örömmel hallották, amikor a Bridget Jonest alakító Renée Zellweger úgy nyilatkozott, negyedszer is szívesen eljátszaná a folyton balesetet szenvedő, szerencsétlenkedő, kissé ügyetlen újságírónőt. 

Az 52 éves Zellweger neve a három korábbi film után már egybeforrt a világ egyik kedvenc romantikus filmjének főszereplőjével. Legutóbb 2016-ban játszotta el Bridget Jonest, amikor a történet úgy folytatódott, hogy gyermeke született a Colin Firth által alakított Mark Darcytól, aki azonban időközben elhunyt a forgatókönyv szerint.

renee-zellweger-bridget-jones-folytatas

Egy rádióadásban kérdezték meg Renée Zellwegertől, vállalná-e még egyszer Bridget Jones szerepét, mire a színésznő határozottan úgy felelt: „Nagyon remélem. Szórakoztató játszani és szórakoztató maga a karakter is.”

„Nagyon jó a bőrébe bújni, jó kedvem lesz tőle, minden nap kiderül, milyen lehetetlen helyzetekbe keveredik, ha a körülmények úgy hozzák. Nagyon vicces – folytatta Zellweger. – Nagyon szeretem őt. És azt hiszem, ritka, amikor ugyanazt a karaktert az élete különböző szakaszaiban eljátszhat az ember. Végülis Helen (Helen Fielding, a Bridget Jones-könyvek szerzője) írt új könyvet azóta, így van rá esély” – biztatta saját magát és a rajongókat is Zellweger.

Azt azonban leszögezte a színésznő, hogy többé nem akarja megváltoztatni az alakját egy szerep kedvéért, még Bridget Jonesért sem. „A testem tönkrement az évekig tartó jojódiéta, a gyors hízások és fogyások miatt – mondta Zellweger. – Pánikrohamot kaptam, amikor egy szakorvos azt mondta, akihez elmentem, hogy be kell ezt fejeznem, mert ha nem, az életembe kerülhet.” Nem meglepő tehát, hogy Renée Zellweger inkább a sminkesek és az öltöztetők segítségével alakult át most futó sorozatának, a The Thing About Pamnek főszereplőjévé, Pam Hupp sorozatgyilkossá.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!