Így fog kinézni Renée Zellweger az új Bridget Jones-filmben

2024. május 10.
Már javában zajlanak a Bridget Jones 4. részének munkálatai Londonban, és lencsevégre is kapták Renée Zellwegert egy jelenet forgatása közben.
Renee Zellweger

Az egész világ felbolydult, amikor kiderült, hogy a kedvenc szinglijük visszatér. Az 55 éves Renée Zellweger immár negyedik alkalommal bújhat Bridget Jones bőrébe, aki nők millióinak életét változtatta meg azóta, hogy a ’90-es években annyira őszintén, de mégis szórakoztatóan bemutatta a szinglilét örömeit és nagy bánatait.

Az Oscar-díjas Renée Zellweger rendesen meglepte a bámészkodókat és a rajongókat, miközben jeleneteket forgatott az új filmhez. Egy feltűnő smaragdzöld ruhát viselt, rajta fekete kardigánt, valamint egy blézerszerű kabátot, és egy fekete csizmában sétált London utcáin.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Emma Macdonald (@emmamac111) által megosztott bejegyzés

A napokban Renée Zellweger mellett Sally Phillips is megjelent a forgatásokon, aki Bridget régi barátnőjét, Shazzát alakítja a sikerfilmekben. Viszont egyvalakire biztos nem lehet számítani a negyedik részben, és ez nem más, mint Colin Firth, aki Bridget szerelmét, Mr. Darcyt alakítja. Ám azért nincs minden veszve, és a rajongók örülhetnek, hiszen Hugh Grant visszatér, annak ellenére, hogy karakterének temetése kulcsjelenet volt a 2016-os Bridget Jones babát vár részben.

A negyedik Bridget Jones-film a 2013-ban megjelent Mad About The Boy című könyvből merít ihletet. A regény nagyjából négy évvel a harmadik könyv után játszódik, és Helen Fielding írónő életén alapul, aki a férje halála után egyedül nevelte fel két gyermekét, vagyis Bridgetet megformázó Renée Zellweger egyedül neveli a gyermekét, miután Mark Darcy elhunyt egy balesetben. A franchise legújabb részét a tervek szerint 2025 Valentin-napján fogják bemutatni a mozikban, valamint a Peacock streamingszolgáltatón.

Forrás: Mirror.co.uk, Fotó: Getty Images