David Attenborough két új alkotása is debütál a Netflixen augusztusban

2024. július 29.
A Netflix augusztusban is gondoskodik arról, hogy a legforróbb napokon a tévé előtt hűsöljünk. Ráadásul most lesz a premierje David Attenborough két alkotásának is!
David Attenborough két új alkotása is debütál a Netflixen augusztusban
  • Dokumentumfilmek, mese, vígjáték és tinidráma is érkezik a Netflixre 2024. augusztusában.
  • David Attenborough egy új dokumentumfilmmel és egy sorozattal is meglepi a Netflix nézőit 2024. augusztusában.
  • Mutatjuk a Netflix augusztusi premierjeit.

Mindjárt itt van az augusztus, úgyhogy éppen itt az ideje megtervezni, hogy mit fogunk nézni a Netflixen a nyár utolsó hónapjában. Utazáshoz, hűsölős estékhez vagy kerti mozizáshoz például tökéletes választásnak bizonyulnak majd a streaming platform premierjei, amelyekből kicsik és nagyok egyaránt szemezgethetnek majd.

Iskola nincs, a nappalok pedig hosszúak és forróak, ami azt jelenti, hogy bőven találhatunk alkalmat arra, hogy a kanapén hűsöljünk egy jó film társaságában. A pihenéshez pedig bátran szemezgethetünk a Netflix augusztusi kínálatából.

Netflix premierek 2024. augusztus:

1. A Good Girl’s Guide to Murder 1. évad

A Wednesday sztárja, az Enid Sinclairt alakító Emma Myers A Good Girl’s Guide to Murder tinidráma-sorozat főszereplőjeként egy lezártnak tekintett gyilkosság ügyében nyomoz. Pip ugyanis kételkedik abban, hogy Andie Bellt öt évvel ezelőtt a szerelme, Sal Singh ölte meg. A sorozat augusztus 1-től streamelhető a Netflixen.

2. Bikinifenék megmentése: Szandi Csovi nagy kalandja (Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie)

Amikor Bikinifenék hirtelen kiemelkedik az óceánból, Szandi Csovi és SpongyaBob elutaznak Szandi szülőföldjére, Texasba, ahol találkoznak Szandi családjával. A két barátnak meg kell mentenie Bikinifeneket egy gonosz vezérigazgatótól. A Saving Bikinifenék megmentése: Szandi Csovi nagy kalandja augusztus 2-től streamelhető.

3. David Attenborough: A hangok titokzatos világa (Secret World of Sound with David Attenborough) 1. évad

David Attenborough új, három epizódból álló sorozata a legújabb hangtechnikát használva azt vizsgálja, milyen funkciókat látnak el és milyen viselkedéseket takarnak a vadon élő állatok által kiadott hangok. A David Attenborough: A hangok titokzatos világát augusztus 7-től nézheted a Netflixen.

4. Daughters

Megindító portré az empátiáról és a megbocsátásról. A nyolc évig készülő Daughters című dokumentumfilmben Natalie Rae és Angela Patton filmrendezők Aubrey, Santana, Raziah és Ja’Ana életét követik nyomon, amint egy nagy jelentőségű apa-lánya táncra készülnek bebörtönzött apjukkal. Nyíltan beszélnek céljaikról, álmaikról és az apjuk távollétével járó érzelmi terhekről, amit a virtuális börtönlátogatások korlátai is nehezítenek.

Ezek a fiatal lányok sokkal bölcsebbek és rugalmasabbak, mint sok náluk idősebb ember: a fájdalom, a düh és a bizonytalanság ellenére mégis minden lehetőséget megragadnak arra, hogy kapcsolódást keressenek. A film rávilágít a bonyolult családi kötelékekre, amelyeket az igazságszolgáltatási rendszer könyörtelen korlátai csak még jobban megfeszítenek, és megmutatja, hogy az igazi gyógyulás kulcsa a családi egységben rejlik. A filmet augusztus 14-től streamelheted.

A Daughterst augusztus 14-től streamelheted a Netflixen

5. A szervezet (The Union)

Mike (Mark Wahlberg) boldog, egyszerű életet él építőmunkásként New Jersey-ben egészen addig, amíg a rég nem látott középiskolás szerelme, Roxanne (Halle Berry) meg nem jelenik. Mivel megfelelőnek találja őt a feladatra, beszervezi Mike-ot egy veszélyes hírszerzési küldetésre Európában, ami újra összehozza őket, méghozzá a kémek és az autós üldözések világában. A The Union-t augusztus 16-tól nézheted a Netflixen.

6. Secret Lives of Orangutans

Az orángutánok nem csak egyszerűen a közeli rokonaink, de talán jobban rokoníthatóak velünk, mint bármely más majomfaj a világon. David Attenborough dokumentumfilmjében egy csoport orángután életét követi nyomon Szumátra érintetlen dzsungelében. A rendező által narrált történet középpontjában a 8 éves Eden áll, aki élete legnehezebb pillanatait éli át. Ha kíváncsi vagy Eden életére, akkor augusztus 22-től streamelheted a Secret Lives of Orangutanst.

A Secret Lives of Orangutanst augusztus 22-től streamelheted

7. Incoming

Az Incoming című vígjátékban négy elsőéves élete legnagyobb kihívásával, a kamaszkor rettenetével néz szembe: az első gimnáziumi bulijával. A filmet augusztus 23-tól streamelheted a Netflixen.

Fotó: IMDB