Mark Wahlberg ezért kel mindennap hajnali fél négykor

2023. november 25.
Mark Wahlberg elárulta egy interjúban, hogy miért kel döbbenetesen korán. Az ok pedig egészen aranyos.
mark-wahlberg-los-angeles-gyerek-elet

A színész, aki többször megkapta már a legcukibb apuka jelzőt, egy interjúban elmesélte, miért kel fel mindennap ijesztően korán.

„Amíg kapok egy nap nyolc órát, addig tudom a dolgomat – mesélte Mark Wahlberg. – Mostanában 3:30-kor kelek. Ilyenkor tudok a személyes dolgaimmal foglalkozni, mint az edzés. Így marad időm akár napközben imádkozni vagy golfozni is.”

A szigorú napi rutin fő oka, hogy minőségi időt tölthessen a feleségével, Rhea Durhammel és négy gyerekükkel: Ellával (20), Michaellel (17), Brendannal (15) és Grace-szel (13). Ahogy Mark fogalmaz: „Igyekszem minden személyes dolgomat elvégezni, mielőtt a gyerekek felébrednek.”

A családi napirend fontos része az is, hogy a ház már fél nyolc körül el is csendesedik, ő pedig viszonylag korán le is fekszik. Persze azért megesik a katonás rend ellenére is, hogy a színész kicsit később ébred fel.

„Nem akarom azt érezni, hogy nem vagyok elég fegyelmezett” – ismerte el Mark, akit a jövő évben Arthur királyról szóló filmben láthatunk majd. – „Néha kicsit tovább maradok az ágyban. De szerdán és szombaton szabadnapot adok magamnak.”

Az 52 éves színész saját Instagram-oldalán mutatja meg hétköznapjait, elképesztően sokat edz és remek formában van. Hálaadási videóján például jeges vízbe merítkezik, hogy így óvja meg az egészségét. 

Annak ellenére, hogy a család többi tagja nem csatlakozik hozzá a hajnali órákban, azért az alma nem esett messze a fájától. „A lányom sokkal fegyelmezettebb nálam – meséli a színész Grace lányáról, aki lovagol. – Nagyon komolyan veszi, céljai vannak, olimpikon szeretne lenni.”

A fiai közül az idősebb szintén sportol, hozzá a küzdősportok állnak közelebb, Brendan pedig apukája szerint már most jobb színész, mint ő valaha volt, ezért aztán sokat bátorítja, hogy kezdjen bele. De persze a 15 éves fiút most még főként a videójátékok kötik le. 

Fotó: Getty Images Forrás: Eonline