Post Malone country stílusra váltott új albumán

2024. augusztus 20.
Post Malone olyan sztárokkal énekel együtt új albumán, mint Dolly Parton vagy Gwen Stefani férje, Blake Shelton. Igazi sztárparádét hoz magával az új, country stílus.
Post Malone

Tavasszal Tylor Swifttel énekelt együtt a Fortnight című dalban, a dalhoz készült klipben pedig Post Malone és az énekesnő egy szerelmespárt alakított. Az alig 28 éves énekes máris új albummal rukkolt elő, amely a F-1 Trillion nevet kapta és a Mercury Records/REPUBLIC és a Big Loud gondozásában jelent meg, és már minden platformon elérhető.

A korong valóságos sztárparádé: a country műfaj legkiemelkedőbb előadói közül többek között Dolly Parton, Brad Paisley, Morgan Wallen, Luke Combs, Chris Stapleton és Blake Shelton is feltűnik a közreműködők névsorában és közös dalt énekel Post Malone-nal.

Post Malone új stílusa

Az albumból korábban már kaphattunk egy kis ízelítőt pár dal megjelenésével: például a Morgan Wallennel közös, I Had Some Help című dal három hónappal ezelőtt jelent meg, és azonnal meghódította a Billboard Hot 100 és Hot Country Songs toplistáit. Ezzel a lendülettel és az új albummal az is beigazolódott, hogy Post Malone-nak igenis jól áll, ha egy tőle nem megszokott zenei stílusba ugrik fejest.

Az új album borítója

Az albumot ITT tudod meghallgatni!

Fotó: Universal Music