Taylor Swift és Post Malone közös klipjére kíváncsi mindenki

2024. április 20.
Alig egy nap telt el, hogy Taylor Swift új albuma megjelent, máris itt az első videoklip a Fortnight című dalhoz, amelyben Post Malone-nal egy szerelmespárt alakít az énekesnő.
Taylor Switf és Post Malone új közös dala

Róla szólnak ma is a hírek. Tegnap jelent meg tizenegyedik albuma, The Tortured Poets Department címmel, Taylor Swift máris minden platformon tarol. Az album debütálása után ugyanis nem sokkal kijött az első videoklip is a Fortnight című dalhoz, amelyben Post Malone a partnere. A videó fekete-fehér látványvilága egészen izgalmasra sikeredett, és a rajongók szerint rengeteg szimbolikus üzenetet rejt.

A posztban Taylor Swift Post Malone-nal közös dalához ezt írta: „Amikor a Fortnight videoklipet írtam, szerettem volna megmutatni nektek azokat a világokat, amelyeket a fejemben láttam, és amelyek háttérként szolgáltak a zene elkészítéséhez. Szinte minden, ami benne van, metafora vagy utalás a lemez egyik vagy másik pontjára. Számomra ez a videó tökéletes vizuális megjelenítése ennek az albumnak és a benne elmesélt történeteknek. Post Malone, a mi megkínzott tragikus hősünk, egyszerűen lenyűgözött a forgatáson, és nagyon hálás vagyok neki mindenért, amit ebbe az együttműködésbe belefektetett.” A poszt további részében az énekesnő megköszönte a többi közreműködőnek is, hogy a klip elkészülhetett.

Taylor Switf és Post Malone

A Fortnight című dal a lemez nyitódala, a szöveg pedig Taylor Swift korábbi szerelmeire, kapcsolataira tekint vissza. 

A 34 éves Taylor Switf és Post Malone, aki még csak 28 éves, a klipben egy szerelmespárt alakítanak. Érdekesség, hogy a klip elején a népszerű énekes arcán a tetoválások végig le vannak takarva. 

Taylor Switf és Post Malone új közös dala

Taylor Switf és Post Malone új közös dala

Az új album egyébként a Fortnight rejtett szimbolikái mellett, amelyről Szécsi Krisztián a Refresher.hu-n egy szuper cikket írt, rengeteg fontos gondolatot próbál meg átadni a rajongóknak.  Taylor az egyik dalban egy olyan románcáról énekel, amely alig két hétig tartott, de őt annyira megviselte a szakítás, hogy majdnem alkoholistává vált. Egy másik számban hangsúlyozta, hogy kénytelen volt mosolyt erőltetni az arcára, miközben teljesen összetörték a szívét. Sőt, azt is elárulja, hogy volt időszak, amikor egy szerelem miatt öngyilkos gondolatok kavarogtak a fejében. Az album ötödik számában vélhetően búcsút int egykori párjának, Joe Alwynnak. A rajongók biztosak abban, hogy az énekes megkérte volna Taylor Swift kezét, azonban az énekesnő féltette karrierjét, így véget vetett a románcnak. 

Forrás: People Fotó: YouTube