Dolly Parton nem kért Katalin hercegné meghívásából

2023. augusztus 29.
A vagány countrylegenda királyi teapartira lett volna hivatalos, de végül fontosabb dolga akadt. Dolly Parton elárulta, miért mondott nemet Katalin hercegnének.
Dolly Parton

Nehéz elképzelni, hogy bárki is nemet mondjon a brit királyi család meghívására, de Dolly Parton még ezt is bevállalta. A Jolene 77 éves énekesnője a BBC Radio 2 adásában árulta el, hogy bár Rockstar című albuma promóciós turnéján Londonba is ellátogatott, de annyira elfoglalt volt, hogy egyszerűen nem tudott eleget tenni Katalin hercegné invitációjának.

A countrylegenda pironkodva jegyezte meg, hogy bár a királyi család nagy közös teázásra készült, neki egyszerűen nem fért bele a programjába, hogy leüljön egy kicsit a walesi hercegnével. Dolly Parton azért hozzátette, nagyon megtisztelte őt Katalin kedves gesztusa, és természetesen ha továbbra is áll a meghívás, nagyon szívesen elfogyasztaná azt a teát valamikor a jövőben!

Később viccesen hozzátette, nemcsak sűrű programja miatt mondta le Katalint, de azért is, mert a hercegné „nem volt hajlandó promózni új albumát”. Dolly Parton egyébként korábban már adott elő a brit királyi család előtt: 1977-ben fellépett Erzsébet királynő ezüst jubileumán, ahol állítólag borzasztóan izgult a pukedlizés miatt.

Forrás: People Fotó: Getty Images