A 77 éves Dolly Parton forrónadrágban és haspólóban mutatta meg, hogy még mindig elképesztően szexi

2023. november 24.
Leesett az állunk a 77 éves Dolly Parton hálaadás napi show-jától! Az ikonikus énekesnő forrónadrágban, haspólóban és elképesztő energiával lépett színpadra.
Dolly Parton

Dolly Parton ismét bebizonyította, hogy a kor csak egy szám. Az ikonikus énekesnő tegnap a hálaadás napi amerikaifoci-mérkőzés félidejében lépett fel észbontó szettben: a 77 éves countryénekesnő Dallas Cowboys pomponlánynak öltözött, vagyis egy hófehér forrónadrágot, és egy hasvillantós kék topot viselt fehér mellénykével. Dolly Parton egész testét testszínű harisnya borította, amire apró csillagokat varrtak, így még ragyogóbb és különlegesebb volt a megjelenése.

Mondanunk sem kell, hogy a rajongókat lenyűgözte a sztár még mindig elképesztő külseje: sokan egyenesen nemzeti kincsnek nevezték Dolly Partont, míg mások azzal viccelődtek, hogy az énekesnő 77 évesen jobban néz ki, mint ők.

A countrylegenda – aki egyébként nem olyan régen jelentkezett friss albummal – a show-n előadta ikonikus slágereit, például a 9 to 5 vagy a Jolene című dalokat, és olyan klasszikusokat is elénekelt, mint a Queen We Are the Champions vagy We Will Rock You slágerei. Elképesztő külseje mellett energiájával is sikerült teljesen elvarázsolnia a közönséget.

Ezek után újra fel kell tennünk a kérdést: mégis hogy nézhetett ki Jolene?!

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images