Miley Cyrus és Dolly Parton óriási szilveszteri dobásra készül

2022. november 22.
Miley Cyrus idén újra a Miley's New Year's Eve Party című műsorban köszönti az újévet – és ezúttal keresztanyja, Dolly Parton is csatlakozik hozzá!

Az NBC idén is közvetíti Miley Cyrus Miley’s New Year’s Eve Party című szülinapi műsorát, amiben az énekesnő mellé rendre egy híres házigazdatárs is kerül. Tavaly Pete Davidson segítette konferálni a show-t, idén azonban Miley keresztanyja, Dolly Parton lesz a másik porondmester. Miley két csodás, ragyogó közös képpel jelentette be a nagy hírt az Instagramon:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

Miley Cyrus show-ja rendre a legnagyobb sztárokat vonultatja fel, és izgalmas ünnepi produkciókkal rukkolnak elő – ezekről egyelőre még nem árultak el további információkat, de hamarosan valószínűleg bedobnak majd néhány húzónevet.

Miley Cyrus és Dolly Parton egyébként többször is szerepeltek már együtt: több alkalommal is előadták például közösen a Jolene című slágert.

Miley Cyrus azt is többször hangsúlyozta, hogy Dolly Parton volt rá a legnagyobb hatással művészként. Ez a tisztelet és a bensőséges viszony valószínűleg a dinamikájukon is érződik majd, szóval mi már elképesztően várjuk a páros szereplését!

Forrás: Deadline Fotó: Getty Images

Olvass tovább!