Csúcsra járathatjuk a személyiségünket

2018. január 12.
Önérvényesítő, útkereső, „többre hivatott” emberek számára hoztak létre csúcsra járató, de mégis egyensúlyteremtő módszertant.

Vadonatúj, kreatív és közösségi eszköztárral kombinált pszichológiai módszert alkottak profi szakemberek mindazoknak, akik úgy érzik, ki akarnak törni és megvalósítani különleges céljaikat.

Sikeres céget viszünk, startupot indítottunk vagy egy komoly kreatív szerepkörben kell nap, mint nap helyt állnunk? Új kihívásokkal találkoztunk a magánéletünkben? Esetleg célt tévesztettünk, utat keresünk, netán szárnyaló energiáinkat szeretnénk megújítani és tudatosabban terelni? A PEAK for You módszertana lesz az, ami eljuttat bennünket a csúcsra, miközben segít megtartani az egyensúlyt, a harmonikus kapcsolatot a környezetünkkel és saját magunkkal.

Három különböző területről érkező sikeres szakember, Csabai Márta pszichológus, Baglyas Erika képzőművész és Boros Regina kommunikációs szakértő összefogásával létrejött egy teljesen új megközelítésű kreatív személyiségfejlesztő közösségi módszer, a PEAKforYou©. Alapvető újdonsága, hogy az üzleti és startup világból hozott gyakorlati tapasztalatokkal, egy képzőművész érzékenységével, valamint egy profi, szakmailag elismert pszichológus eszközrendszerével teljesen új dimenzióban közelíti meg a sokak által ismert hétköznapi problémákat (kiégés, egyensúlykeresés, siker és célorientált, fenntartható kreativitás).

Az alkotók elsődleges célkitűzése egy olyan speciális eljárás létrehozása volt, melynek segítségével a személyes teljesítmény növelését, „csúcsra járatását”a kulturális és környezeti értékekkel összhangban lehet megvalósítani. Ehhez dolgozták ki azt az újszerű, fúziós eszköztárat, mely online közösségi színtereken (honlapon és Facebook-oldalon) és egész napos workshopokon érhető el. A résztvevők igényeihez szabott, prémium minőségű workshop minden eleme – a nívós szakmai tartalom, az egyedi, kreatív arculat, az inspiratív, különleges helyszín és a gondosan megtervezett catering – a „kultúrkreatív” életstílust képviseli. Ennek lényege az egyensúlyteremtés a teljesítményelv és a belső értékek között, a globális és személyes környezetre való odafigyelés, ezek harmóniája, és a társadalmi szolidaritás értéke.

A workshop teljes egészében a jelentkezőkre szabva zajlik, a szervezők ugyanis valamennyi résztvevő hátterét is figyelembe véve alakítják ki a workshop végleges tematikáját.

Az eszköztár kiemelt eleme a DOT for You© művészeti és dizájn márka csapata által a workshophoz egyedileg tervezett, kreatív notesz, amely speciális kialakításának, a workshop szellemiségével összhangban fejlesztett különleges megjelenésének köszönhetően segíti a változásokra fogékony, egyszersmind egyensúlyra törekvő résztvevőket a mindennapokban a workshopot követően is.

Első workshopjuk március elején indul, a helyszín sem akármilyen, egyenesen a Brody Studios (brodystudios.com) kreatív rendezvénytermeinek egyikében debütálnak, ezzel magasra téve a lécet önmaguk és az első résztvevők számára is.

 

Infó: peakforyou.net