USE Unused 2014/15 őszi-téli kollekció

2014. augusztus 04.
A New York-i és a párizsi életérzés inspirálta a tervezőtrió legújabb kollekcióját

A USE unused 2014/15 őszi-téli kollekció fókuszában ismét a magabiztos nő áll, aki az egyedi dizájn mellett igényli a kényelmet és hordható darabokat szeretne a ruhatárában látni, amelyek bármikor, bármely napszakban viselhetőek számára.

Füzes Eszter, Tóth András és Godena-Juhász Attila, a USE Unused dizájnerei az évek folyamán legtöbbet New Yorkban és Párizsban fordultak meg, így a kollekció inspirációs forrását a két egymástól eltérő, bár a divathoz szorosan kapcsolódó életérzés adta. Volt alkalmuk megfigyelni az amerikai nagyváros vibráló, izgalmas, modern forgatagát és a divat fővárosának klasszikusabb, femininebb kávéházi eleganciáját.

Utóbbiban visszaköszönnek a test vonalát követő darabok, köztük a little black dressek, a ceruza nadrágok és a karakterisztikus szőrme jellegű, dívákat idéző parti ruhák Míg a bohém, oversize homokszínű kötött kabát, a cowboy felöltőket idéző poncsó és a kockás, gyapjú darabok az amerikai kontinenshez köthetőek. Színekben a fekete, piros, fukszia, fehér és beige dominál, a formák mellett a tudatosan választott anyagok, izgalmas textúrákkal kombinálva.

A teljes kollekción végigvonulnak a természetes anyagok, mint a finoman megmunkált bőr, a kiváló minőségű gyapjú, továbbá a sima és bordás, elasztikus jersey anyagok. A mindennapi megjelenést a lakk és három dimenziós hatású clutch, sportosabb alapanyagból készüt tote bag és a Fedora kalap teszi teljessé.

A tavaszi-nyári kollekciót itt találod!

A kollekcióért kattints a képre!

 

FOTÓ: MÓRÓ MÁTÉ
KREATÍV KOOPERÁCIÓ: MÓRÓ MÁTÉ, GYENGE NÓRA
ART DIREKCIÓ: FILKEY ÁRON
SET DESIGN: FILKEY ÁRON, HAJDÚ BENCE
MAKE-UP: TITKOS BERNADETT
MAKE-UP ASSZISZTENS: VOZÁK TÍMEA
HAJ: KÁROLYI MÁRK @ HAIRCLUB
FOTÓS ASSZISZTENS: KÁROLYI GYÖRGY, GUITMAN ÁGOSTON
MODELL: KATE @ VALENTINE MODEL MANAGEMENT & ANDI @ VISAGE MODEL MANAGEMENT

Kapcsolat: www.use.co.hu, www.facebook.com/USE.unused
Showroom: 1051, Budapest, Sas utca 15.