NON+ 2018. tavaszi-nyári kollekció

2018. április 23.
A NON+ tavaszi-nyári kollekciója a dinamizmus, a látványos kontrasztok és a friss tavaszi árnyalatok jegyében született. Darabjai egyszerre energikus és érzékeny, határozott és kifinomult hangulatúak, a karakteresebb és visszafogottabb fazonok tökéletesen kiegészítik egymást és lendületben tartják a kollekció egészét.

A Let’s go kollekcióban az erőteljes színek és könnyed, lágy pasztell árnyalatok kontrasztja, a szabásvonalak finom geometriájának összhatása alkot harmonikus egységet. Megjelenik a fekete és fehér markáns ellentéte egy ruhán belül, amely lágy ívekben oldódik fel. Az élénk sárga és finom pasztell világoskék színpaletta ellenpontozza az erős kontrasztokat, az elcsúsztatott passzévonalak, az egyenesek és ívek találkozása izgalmas összhangot teremt.

A csíkos lágy esésű nyári vászon elegáns, a farmer sportos megjelenést nyújt, ami azonban minden darabban közös, a kiváló minőség és az önfeledt érzés, melyet a ruhák viselete biztosít. A tavaszi-nyári kollekció Kiss Miklós grafikusművész lendületes Let’s go illusztrációjával válik teljessé, amely pólókon, strandtáskákon és természetesen a már jól ismert, szezonról-szezonra megújuló, inspiráló üzenetet rejtő NON+ címkéken jelenik meg.

A Let’s go kollekció darabjai április elejétől folyamatosan érkeznek a NON+ Andrássy úti showroomjába és a webshopba.

20 fotó megtekintése

NON+ 2018. tavaszi-nyári kollekció

Fotó megosztása:

Hol: nonplusz.hu