Lilla Sellei Bags 2019. tavaszi-nyári kollekció

2019. március 20.
A 2019-es tavasz-nyári kollekcióban két régóta fennálló igény találkozik. Az egyik, hogy hosszú ideje kérik a vásárlók, készüljenek szövött kendő anyagból is övtáskák. A másik igény pedig a tervezőben él egy ideje: Séllei Lilla szeretett volna újrahasznosított anyagból táskákat készíteni. Így született meg az idei első kollekció használt hordozókendőkből.

A Lilla Sellei Bags táskák eddig is kis szériában készültek, de az alapanyagokból adódóan a mostani kollekció a szokásosnál is limitáltabb darabszámban válik elérhetővé a webshopban. A tervező olyan márkák hordozókendőiből válogatott, mint a Little Frog, a Yaro és az Ellevill.

Sok hordozókendő feleslegessé válik miután kiszolgált, megnőttek a gyerekek, és így a használtpiacon lel új gazdára. De sok hordozós kort maga mögött hagyó anyuka emlékszik örömmel ezekre az időkre, és szeretné, ha a szövött kendők táskák vagy más kiegészítők formájában ezután is a mindennapi életének részei lennének. A szövött kendőkre pedig igaz, hogy minőségi alapanyagok színes, gyönyörű mintákkal.

“A horodzókendők valahogyan nekem hozzátartoznak a slow life-hoz, hiszen hordozva, összebújva az anyag és a baba nagyon egymásra tudnak hangolódni. Nekem a második gyerekemnél irtó sokat segített a hordozás” – mondta a tervező a kollekció kapcsán. Ez a lassulás köszön vissza a kampányképekben is, ahol most a hátteret a természet biztosította, a ruhákat a földszínek uralják, a hajak és a sminkek is a természetesség jegyében készültek.

A kollekció először nem online, hanem a Mom&Beauty-ban rendezett pop-up vásár során lesz elérhető március 25-én hétfőn. Az eseményre szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Stáb: Hámori Zsófia – fotó, Engel Nóra – stylist, Sipos-Lenkey Annamária – smink, Tábori Kyra – haj, Emese és Anna – modellek