Prieston Sleeping Beauty kollekció

2019. március 21.
A márka a feminista trendekkel szembehelyezkedve egy másik nőkoncepciót preferáló közönségnek készítette el a Sleeping Beauty kollekcióját.

A Sleeping Beauty kollekció egyfajta „ferde tükörként” szolgál a mai világ végletességével és sarkalatosságával szemben. Egy fontos társadalmi témát helyez a tündérmesék világába, mégpedig a sikeresség és a nőiesség ellentmondását. A márka azt hirdeti, hogy egy sikeres nő is lehet feminim, amivel kifejezheti, hogy milyen szépség lakozik benne!

A Sleeping Beauty kollekció túlmutat a hagyományos értelemben vett esküvői kollekciókon, hiszen a ruhák elkészítésénél az elsődleges cél az önkifejezés volt.

A kollekcióhoz a különböző selymeket, szaténokat, tüllöket és organzát használt fel a márka. Díszítőelemként megjelenik a Prieston-ra jellemző virágmotívum is, ezúttal saját, grafikus által tervezett, lézervágott verzióban, amiket apró kristályokkal egészítettünk ki. Mind a virágok, mind a kristályok kézzel, egyessével lettek felvarrva a ruhákra, így az elkészülési idejük akár hosszú hetekbe is beletelt. Az aprólékosan, kézzel felvarrt virágokat a cseresznyefa-virágzás inspirálta. A virághullást idéző részletek nem csupán romantikussá teszik az egyes kreációkat, de hűen tükrözik a nőiességben rejlő megfoghatatlan bájt és szépséget.

„Mind a szabásvonalakban, mind a színekben törekedtünk a finomságra és a letisztultságra, így a fehér árnyalatai mellett megjelenik egy kevés barack, púder és halvány rózsaszín is. A célunk az volt, hogy olyan sziluetteket kreáljunk, melyek nem túlragyogják, hanem kiemelik a Nőt. Ahogyan a sajátos jellemvonásaink tesznek minket azzá, akik vagyunk, úgy a kollekció minden egyes darabja a részletek által válik egyedülállóvá és teljessé.”–mondta a márka.

5 fotó megtekintése