VIKTORIAVARGA 2019. tavaszi-nyári kollekció

2019. május 10.
A Hullámok és Árnyékok címet viseli a VIKTORIAVARGA Tavasz/Nyár 2019-es kollekciója, melynek fő inspirációját a télből ébredő és újjáéledő Balaton adta.

Az aranyló napnyugta, a lágy hullámok által vetett árnyékok, a virágzó fák színei köszönnek vissza az egyes darabokban: mustár- és narancssárga, a rózsaszín árnyalatai, fehér, zöld és a tervező által előszeretettel használt vörös.

A kollekcióban több, a tervező által korábban még nem használt anyag jelenik meg, mint amilyen a jacquard selyem shantung többféle gyönyörű színváltozatban, a lágy vászon és a selyem organza, melyek izgalmas formákat, hullámokat és vonalakat hoznak létre.

A kollekcióban Viktória folytatja a rá már jellemzővé vált eljárások használatát, mint amilyenek a pom-pom applikálások, a szalagozások és az anyagmanipulációk. Olyan ruhákat eredményezve, melyek a hűvös reggelektől a meleg éjszakákig hordhatók.

A VIKTORIAVARGA ruhák egyik jellegzetessége, mely szerint a stílusos, elegáns darabok nemcsak magas minőségűek, hanem kényelmesek is, ebben a kollekcióban is maradéktalanul teljesül.

18 fotó megtekintése