VIKTORIAVARGA 2019. őszi-téli kollekció

2019. szeptember 25. |

Megjelent a VIKTORIAVARGA BUDAPEST márka 2019-es Ősz/Téli kollekciója Urban Woman néven. Középpontjában a modern, kifinomult dolgozó nő áll, aki mindig mozgásban van. Világlátott, stílusos és dinamikus, sokat utazik és minden helyzetben feltalálja magát. Leginkább a nagyvárosban van elemében, és színt visz élénk, vibráló ruháival a legnagyobb betonrengetegbe is. Az otthona Budapest, mindig ide tér vissza, innen meríti energiáit az újabb kihívásokhoz. A kollekció formáihoz, vonalaihoz is ez a város adta az inspirációt.

Újdonságot jelent az eddigi kollekciókhoz képest, hogy nagy szerepet kaptak az egyes darabokon belül a színkontrasztok, így gyakran találhatunk kéket zölddel, pirosat pinkkel vagy mustársárgát kékeslilával párba állítva. A fő színek: piros, kobaltkék, smaragdzöld, mustársárga, bronz és a fekete, mely kiváló ellenpontként szolgál az élénk árnyalatokhoz. A ruhákon megjelenő minták pedig ezúttal nem organikusak, hanem geometrikusak és csíkosak.

A tervező, Varga Viktória új elemként a színes gallérokat is beemelte a kollekcióba, melyek kézi csomózással készültek, selyemből, többféle árnyalat egyidejű felhasználásával. “Szerettem volna azzal játszani, hogyan változtathatja meg egy gallér a teljes összhatást. A stúdiómban készített látványos megoldás egészen drámai, mégis sokféle összeállításhoz fel lehet venni” – emelte ki.

Szoknyák, nadrágok, kosztümök, overálok, kabátok és koktél-, valamint esélyi ruhák kaptak helyet a kollekcióban. A fodros részletek, könnyed sziluettek továbbra is jellemzőek, ahogyan a minőségi anyagok és a kézműves technikák is: a korábbi Signature darabokon már látható pompon megjelenik topon, ruhán, kabáton egyaránt, valamint a csomózás is visszatér a már említett gallérokon.

Ahogyan ez a márkától már megszokott, az Urban Woman kollekcióban is változatosan variálható darabok kaptak helyet, melyek réteges, egész napra alkalmas és kényelmes öltözéket alkothatnak. Nyugodtan fel lehet venni őket napközben az irodába, de csupán egy kicsit erősebb sminkkel már koktélpartira vagy vacsorára is tökéletesen megfelelnek.

Fotó: Vágó Csaba Kornél

Szólj hozzá te is!

Még több LookBook