Linda Sieto 2019. őszi-téli kollekció

2019. november 22.
A 2019-es őszi-téli, Convergence kollekcióban a márka tervezője, Siető Linda a tavaszi darabok inspirációjából kiindulva merül mélyebbre a különböző karakterek kapcsolatainak bemutatásában.

Egymástól akár szögesen eltérő karakterek közelítenek és találkoznak egy izgalmas egyveleget létrehozva a használt anyagfelületekben, a sokoldalú átmeneti színekben és formákban. A táskák anyagaként használt olasz bőrök köre tovább bővült, a szaténfényű sima mellett megjelenik egy sportosabb, textúrált felület és a látványos lakk is. Színekben újdonság a homokkő, a karakteres, világosabb árnyalatú egyiptomi kék, a két árnyalat között játszó grafit-szénszürke, mély bordó és egy selymes kapucsínó, lakk fénnyel.

Az előző kollekcióban bevezetett laza Close Bag ezúttal mini verzióval újult meg: a kisebb méret sportosabb érzetet kelt, és kontrasztos fekete-fehér, egyiptomi kék, korallos tompább narancs, kapucsínó lakk-homokkő, grafitszürke színek közül választhatunk. A márka állandóvá vált, közkedvelt fazonjai közül a már jól ismert Layered Bag is új színekben érhető el, a bordó-vörös verzió mellett újdonság a teljesen vörös változat, sima és mintás felületű bőrökből. A sima-textúrált játék megjelenik vanília, és világos fahéj árnyalatokban is.

A népszerű clutch vonal nagyobb darabja, a jól kihasználható borítéktáska-válltáska hibrid modell, a Boomerang Hybrid Bag mélybordó-fekete színpárosításban is elérhető az idei őszi-téli szezonban. A kisebb borítéktáskák egyedi rendelésre – egyéni (a vásárlók által választott) színekben készülnek és online érhetőek el. Minden táska természetesen Magyarországon készül, olasz prémium bőrökből. Budapesten a Berlin Store-ban és a The Garden Studio-ban érhetőek el, vagy online a márka webshopján keresztül.

Kattints a galériára a Linda Sieto legújabb darabjaiért!

13 fotó megtekintése

Fotó: Liziczai Réka

Smink: Schneider Anna

Modell: Angie @ Icon Model Management