Philomén 2020-as fürdőruha kollekció

2020. június 02.
A 2018-ban alapított eco-lifestye márka új kollekcióját a '70-es évek különleges hangulata, a mediterrán térség, illetve a Riviérák felszabadult világa inspirálta. A hangsúlyos, '70-es évekbeli sziluettek által ihletett darabok mellett megjelenjenek olyan alapdarabnak számító, letisztult fazonok is, amelyek egymással jól kombinálhatóak.

A 2020-as szezonban a legtöbb fazon formaalakítása ráncolással megoldott. Az image-daraboknak számító egyrészes modellek fazonjainak megoldásai egyediek és feltűnőek, de egyben klasszikusak és időtállóak, a végeredmény pedig kifinomult és rendkívül elegáns. Maximális komfortot és extra magabiztosságot nyújt a fürdőruhák viselése és puha tapintása, így azokat a márka nevéhez – jelentése: szeretett – méltóan is, újból és újra viselni szeretnél.

Anyaghasználatban – a Philomén védjegyévé vált – óceáni hulladékból, vagyis a tengerekben és óceánokban tonna számra elhagyatott, halászhálókból feldolgozott és újrahasznosított anyagból készül. Ezek az elhagyott halászhálók veszélyeztetik legjobban a tengeri élővilágot. Ez a speciális anyag luxusminőségű és európai gyártású. A márka a fent említetteken túlmenően is elkötelezett, így a fenntarthatóság és a slow fashion jegyében, zero waste módon, limitált darabszámban és hazai gyártással készíti az összes fürdőruháját Budapesten.

A tervező, Csabai Zita legújabb kedvenc színe, a Terracotta Shine is megjelenik a kollekcióban, ami selymes, visszafogott csillogásával már most a kollekció közkedvelt színévé vált.

7 fotó megtekintése

Fotó: Dombóvári Judit
Smink: Papp Szandra
Modell: Hajdu Lili
Helyszín: Studio36
Styling, kiegészítők: Varga Priszcilla
Külön köszönet: Spark Le Monde, Revi Studios, TAU Budapest

További lookbookokért kattints IDE!