Önmagunk felvállalására buzdít a ZIA

2020. október 04.
A ZIA 2020-as őszi–téli kollekciója az előző kollekció extroveltáltabb folytatása: Freddy Mercury és a Queen zenekar korából, életéből, munkájából merített ihletett. 

A ZIA Killer Queen kollekciója szeretné megmutatni azt, hogy önmagunk felvállalásával, genderless darabok hordásával is lehetünk nőiesek, vonzók – elfogadva magunkat. Ebben az 2021-es kollekció darabjai tökéles eszközök lehetnek, attól függetlenül, hogy milyen az alakunk, bőrünk színe vagy szexuális identitásunk. Ezekkel a kreációkkal is szeretne a márka elhatárolódni a fast fashion piactól, minőségi, limitált darabszámaival, de elérhetően, a dizájnerdarabok kedvelőinek kedvezve.

Színvilágában, anyaghasználatában egy vagány életérzést kapunk a ZIA-tól, de a jól kombinálható, basic alapdarabokról sem feledkezik meg. A környezettudatos 2020 a ZIA számára elhozta a lehetőséget, hogy a „deadstock” anyagokat felhasználva igazán impresszíven hívja elő Freddy Mercury világát egy új évtized kezdetén. Minden kreáció hazai készítésű, limitál darabszámú.

3 fotó megtekintése

Nézd meg a tavalyi kollekciót!

Fotó: Kecskés Marci
Styling: Csalár Bence
Modellek: Sparkling Models