ZIA 2020-as tavaszi–nyári kollekció

2020. május 05. |

Az SS20 deja vu kollekcióban a ZIA bestseller- és kulcsdarabjai jelennek meg „urbanchic-vintage” hangulatban.

Ebben a szezonban is a jól kombinálhatóság kerül előtérbe, olyan darabokkal, amik az otthon meghitt környezetében elegáns attitűdöt adnak viselőjüknek, de kilépve az utcára is megmutatja a nagyvárosi stílust.


Színvilágában, anyaghasználatában a kétpólusosság jellemzi a kollekciót – minimalista színhasználattal és mintás, bohém hangulattal, ügyelve a minőségi anyaghasználatra, az anyagok Európából származnak, minden darab hazai készítésű, limitált darabszámú.

Megjelenik a kollekcióban a ZIA „neszesszer bag” is limitált darabszámban, ami funkcionális és bohém kiegészítője a ZIA-looknak. A táskák a fenntarthatóság jegyében dead stock anyagból készülnek, egyedileg varrják minden darabját.

A ZIA kollekciójának prezentálásához felkért egy lifestyle modellt, Mtenga Biancát, aki életvitelével, divatérzékenységével tökéletes összhangban áll a ZIA-világgal.

Fotó: Kecskés Marci
Modell: Attractive, Mtenga Bianca
Smink, haj: Nógrádi Barbi
Styling, kiegészítők: Sparklemonde, Mtenga Bianca, Csizmazia Anett
Tervezőasszisztens: Janó Diana

Olvass tovább!

Bécsben debütált a ZIA új kollekciója

Bécsben debütált a ZIA új kollekciója

A minimalista ZIA, Budapest és Ljubljana után Bécsben is osztatlan sikerrel mutatkozott be. Az időtlen, minőségi őszi-téli darabok már elérhetőek a showroomban.

Szólj hozzá te is!

Még több LookBook