Megjelent a júliusi Marie Claire

2019. június 13.
Charlize Theronnal a címlapon megjelent a júliusi Marie Claire magazin. Hétköznapi hősök dossziénkban olyan nőket – civilektől a profi jogvédőkig – mutatunk be, akik kiállnak mások jogainak védelmében. Úticélunk ebben a hónapban Franciaország észak-nyugati tartománya, Bretagne, ahol szerzőnknek fantasztikus élményekben volt része, és azt is elmeséli, mit érdemes megkóstolni abban a régióban.

Charlize Theron lepődött életében először igent mondott egy romantikus vígjátékra, új filmjében, a Csekély esélyben Seth Rogen oldalán mutatja meg új, lazább oldalát. A színésznő gond nélkül vall a rögeszméiről is. „Egyértelműen kényszeres vagyok – kezdi a színésznő. – Most például egy szerepre készülök, ami miatt megszállottan tanulom a harcművészetet. Hajnali négykor kelek, és gyakorlok.”

A hétköznapi hősöknek egy dossziét szenteltünk ebben a hónapban, ismerjétek meg alaposabban a svéd Greta Thunberget, Pardavi Mártát (a Helsinki Bizottság társelnökét) és a TASZ díjazottjait.

Egy magyar terapeuta is megismerhette egy ausztrál módszer működését, amely a természet erejére, a női szolidaritásra és a vidám, felszabadító élmények pozitív hatására épít. A bántalmazott nőknek szóló programról exkluzív riportban számol be újságírónk.

Mivel tartozik nekünk Madonna? Tartozik-e egyáltalán valamivel? Mit kell még adnia magából egy olyan szupersztárnak, aki már mindent bizonyított – hiszen ettől szupersztár? Az örök lázadó most nem hajlandó a „korának megfelelően” viselkedni. Hogy ez vagány, vagy nevetséges, mindenki döntse el maga.

A boldogságra állapotára sokan úgy gondolunk, mint egy jövőbeli álomképre, amely egyszer majd berobban az életünkbe, és végre minden a helyére kerül. Pedig a boldogság egy apró lépésekben tanulható, megteremthető állapot, amelyre nem érdemes tovább várni. Szakértőnk segítségével elmeséljük, hogy miért.

Azt mondják, a bretonok úgy születnek, hogy az ereikben tengervíz áramlik. Az óceán valóban mindent meghatároz Franciaország észak-nyugati tartományában, ahol a nap egészen későn nyugszik le, a legendák kalózokról és gályákról szólnak, és az igazi látványosság pedig a szél korbácsolta sziklaszirt és a viharokkal dacoló világítótorony. De a kies partoktól kissé eltávolodva, a hangulatos városokban Bretagne szelídebb, romantikus arcát is megismerhetjük, és élvezhetjük minden finomságával együtt.

A normál méretű magazinokhoz nyári meglepetéseket csomagoltunk: Budapesten és Pest megyében a Kismama Anya magazin különszámát, a vidéki példányokhoz pedig vidám nyári noteszeket.