Így készült: Mihalik Enikő a címlapon és divatanyagunkban

2020. szeptember 12.
A világhírű modell, Mihalik Enikő nemcsak októberi lapszámunk címlapján szerepel, de varázslatos divatanyagot fotóztunk vele Tatán, és egy interjúban is mesél arról, milyen tervekkel érkezett Magyarországra.

Áprilisban, a karantén közepén a Marie Claire Instagram-oldalán beszélgettünk vele utoljára, amikor élőben jelentkezett be New Yorkból. Akkor minden mondata arról szólt, hogy mennyire jönne haza, hiányzik neki a családja, New York elviselhetetlenné vált számára a járvány alatt. Most Tatán, gyönyörű természeti környezetben, divatanyagunk fotózása közben mesélt arról, milyen tervekkel érkezett Magyarországra.

Nagyon haza akartál jönni, végül sikerült. Milyen érzés volt megérkezni?

Furcsa, ugyanis azzal a tudattal jöttem haza, hogy ez nemcsak egy rövid látogatás lesz, hanem valószínű, legalább egy évig Magyarországon maradok. Legalábbis Amerikába nem fogok visszamenni. Izgatott is voltam, mert jó ideje nem találkoztam a családommal, nagyon aggódtam azért, hogyha tovább maradok Amerikában, sokáig nem látom őket. Egy ilyen helyzetben, amelyben most élünk, fontos, hogy az ember a hozzátartozóit közel tudja magához. Próbálom a koronavírus-járványból a lehető legtöbbet kihozni a saját életemben, úgy döntöttem, ezt a leállással töltött időszakot a jövőbeli karrierem egyengetésére fordítom, méghozzá Magyarországon.

Két hónapja itthon vagy már. Nem hiányzik New York?

Az elején hiányzott, de leginkább az ottani barátaimat, ismerőseimet szerettem volna viszontlátni. Mostanában annyi szörnyűséget olvasok New Yorkról, hogy egyáltalán nincs kedvem visszamenni. Ez nagyon elszomorít, szeretném, ha New York minél előbb visszakapná a lendületét, a színes életét, amiért mindenki annyira szereti. Egy nap én is vissza szeretnék menni, de nem most.

Fotó: Pejkó Gergő Szöveg: László Krisztina Styling: Molnár Anikó Haj: Lukács Mátyás Smink: Tégely Laura

Az interjú folytatását és a divatanyagot megtalálod októberi lapszámunkban!

Az októberi Marie Claire-t keresd az újságárusoknál!