Így készült: Winkler Nóra egy új élet kezdetén

2020. június 27. |

Idén tavasszal Winkler Nóra élete duplán megváltozott. Megszületett a kisfia, Simon és várandóssága utolsó heteiben kitört a koronavírus-járvány, ami az egész világ alakulására sorsdöntő hatással volt. Kíváncsiak voltunk arra, milyennek látja Nóra az anyaság boldog, idilli állapotából a saját és a világ jövőjét.

Amikor elkezdtük tervezni ezt az interjút, még bőven az önkéntes karantén napjait éltük. A személyes találkozás, sminkelés, szokványos fotózás akkor még kerülendő volt, így jött az ötlet, hogy Nóráról egy drón segítségével, több méteres távolságból készítsünk képeket. Stábunk végül maszkban és egymástól tisztes távolságot tartva helyezkedett el Nóráék kertjében, és figyelte, ahogy a drón, akár egy hatalmas szúnyog, repdes Nóra körül a magasban, a rárögzített kamera pedig egymás után készíti a felvételeket. Azt hiszem, soha nem felejtjük el ezt a fotózást: minket is elvarázsolt ez a számunkra eddig ismeretlen technikai megoldás, ugyanakkor szívünk mélyén azt reméltük, nem ez lesz a jövő.

Nézd meg a fotózásról készült videónkat!

Az interjút keresd a júliusi–augusztusi Marie Claire-ben! 

Megjelent a júliusi–augusztusi Marie Claire

Megjelent a júliusi–augusztusi Marie Claire

Már nagyon vártuk, most végre itt van: megjelent a júliusi–augusztusi Marie Claire magazin. A címlapon Dakota Johnson, a lapban exkluzív interjú Giorgio Armanival, nagyinterjú a drónnal fotózott Winkler Nórával. Hazai szerzőket kértünk fel, hogy írjanak nekünk novellákat, magyar divattervezőket pedig arra, hogy rajzoljanak – és ez csak egy kis ízelítő a magazinból.

Fotó: Radisics Milán

Szólj hozzá te is!

Még több Magazin

Léleksimogató kezelések érintésmentesen aromaterápia

Léleksimogató kezelések érintésmentesen