Indul az 1 óra jóga Johannával Facebook-oldalunkon

2020. november 14.
Ebben a nehéz időszakban is szükségünk van valami jóra, ami picit az összetartozás érzését hozza vissza. Rendszeres jelleggel, kedd este 8 órakor Szigyártó Johanna, akit az 5 perc jóga Johannával sorozatunkból ismerhettek, ingyenes jógaórát tart a Marie Claire Facebook-oldalán. Csatlakozz te is!

Ebben az időszakban fizikailag eltávolodunk, és sok megszokott dolgot is el kell engednünk, azonban ez egy esély arra, hogy lelkileg viszont közelebb kerüljünk egymáshoz és önmagunkhoz.

Jógaoktatóként felelősségét érzem annak, hogy ne hagyjam azt, hogy a pánik és a szorongás felülkerekedjen az egészség és a szeretet erején.

A jóga szankszkrit szó, a „judzs” szóból ered, amelynek jelentése többek között egység, összekapcsolódás. Egy eszköz arra, hogy egy kicsit lelassuljunk és odafigyeljünk a testi, lelki és mentális egészségünkre. Ez a mozgásforma és a meditáció immunrendszererősítő, méregtelenítő, stresszoldó hatása segíti, hogy egészséges legyen a gerincünk és erős a core izomzatunk, amik a testünk vázát képezik.

Nem kell profi jógásnak lenned, hogy végig tudd csinálni a programot, de óráról órára fogunk előrehaladni, így érdemes az elején csatlakozni. Adok majd instrukciókat haladó és kezdő jógásoknak is. Sokszor mondom az órámon, hogy nem baj, ha nem éred el a lábujjad, nem kell versenyezned másokkal, de azért sokan feszélyezve érzik magukat emiatt. Most ebben a helyzetben legalább nem kell ezen izgulnod, ha egyedül gyakorolsz otthon, és hidd el, ha elsőre nehéz is egy gyakorlat, a karantén végére már sokkal jobban fog menni, és hajlékonyabb leszel, mint most. A heti 1 live bejelentkezéssel célom, hogy egyszerre, egy időpontban:

– jógázzunk, meditáljunk

– elengedjük a negatív gondolatokat, helyüket pozitívval töltsük fel

– hálát adjunk

– erősítsük a hitünket, magabiztosságunkat

– egyre egészségesebbek, hajlékonyabbak és erősebbek legyünk

Szeretettel várlak, ha még sosem jógáztál, ha már profi vagy, vagy ha egyszerűen egy kis kikapcsolódásra és feltöltődésre vágynál!

Johanna

Mostantól minden kedden várunk benneteket Johanna élő jógaóráján!

Az első alkalom november 17., 20 óra: Kezdő Stresszoldó flow és Elengedés meditáció

Csatlakozz te is: ITT!