Idén is keressük a Marie Claire Go Green nagykövetét!

2022. április 23.
Hat magyar nőt mutatunk be az április 22-én megjelenő Marie Claire magazin Go Green mellékletében, akik szívükön viselik a környezet sorsát, és aktívan részt is vesznek a szemléletformálásban.

Hat nagyhatású nő, akik zöld témájú tartalmaikkal pár év alatt hatalmas követőtáborra tettek szert a közösségi médiában. Segítenek átállni a vegán táplálkozásra, környezetbarát módon rendben tartani az otthonunkat, csökkenteni a szemetünket, egyáltalán: fenntarthatóan élni. Te döntheted el, hogy ki lesz közülük a Marie Claire Go Green nagykövete.

Ötödik alkalommal készítjük el a Marie Claire magazin Go Green mellékletét, amelyben környezetvédelemmel, fenntarthatósággal kapcsolatos kezdeményezéseket, történeteket, hasznos tudnivalókat mutatunk be. Go Green oldalainkon bemutatunk magyar startupokat, már ma is elérhető, futurisztikusnak tűnő újításokat, górcső alá vesszük a táplálkozás jövőjét, és ajánlunk a klímaváltozás hatásaival foglalkozó filmeket és könyveket is.

Ahogy tavaly, úgy idén is keressük a Marie Claire Go Green nagykövetét: a magazinban bemutatott hat aktivista közül a weboldalunkon választhatják ki az olvasók a számukra leginspirálóbb jelöltet. A nyertes az év hátralévő részében is velünk marad, megosztja velünk tudását, történeteit, és gyakorlati tippeket is ad.

A Marie Claire Go Green nagykövetjelöltjei:

Pocsaji Csilla, a TEBE csomagolásmentes bolthálózat alapítója

Fancsikai Eszter, Vegamama

Wertán Sára, az About a home és a Beszélgess jól oldalak alapítója

Árvai Anita, a Veganeeta brand megalkotója

Bukovicsné Békefi Daisy, a Greens of Daisy oldalak gazdája

Nemes Takách Kata, az UPSZ Upcycle shop létrehozója

Szavazni ITT tudsz!

A szavazás időtartama: 2022. április 20. – május 8. éjfél

A Go Green melléklet és a Nagykövet szavazás főtámogatója a Garnier.

A szavazók és a nyereményjáték-kérdésünkre helyesen válaszolók között 10 db értékes Nutribullet turmixgépet sorsolunk ki.