Megjelent a friss Marie Claire – 2022/3.

2022. április 22.
Puskás-Dallos Bogival a címlapon jelent meg a Marie Claire magazin legfrissebb száma. A több mint 210 oldalas magazinban két kiemelt témánk is van: Go Green oldalainkon az ökotudatosságot állítjuk fókuszba, Travel mellékletünkben pedig 45 felfedezésre váró hazai és külföldi úti célt ajánlunk.

Címlapsztárunkat, Puskás-Dallos Bogit 242 ezren követik az Instagramon, 112 ezren a Tiktokon, a YouTube-csatornájára pedig – a számos videóklip mellett – interjúsorozatokat is készít. Énekesnő és meghatározó influenszer, aki a közösségiméda-felületeit fontos társadalmi kérdések érdekében is csatasorba állítja. Szívügye a környezettudatosság és az állatvédelem, a fotózásunkra örökbe fogadott kutyájuk, Mimó is elkísérte.

Idén is keressük a Marie Claire Go Green nagykövetét, most bemutatjuk a hat jelöltet, akikre a weboldalunkon lehet szavazni. Jelöltjeink zöld témájú tartalmaikkal pár év alatt hatalmas követőtáborra tettek szert a közösségi médiában. Segítenek átállni a vegán táplálkozásra, környezetbarát módon rendben tartani az otthonunkat, csökkenteni a szemetünket, egyáltalán: fenntarthatóan élni. Idei jelöltjeink: Pocsaji Csilla, Fancsikai Eszter, Wertán Sára, Árvai Anita, Bukovicsné Békefi Daisy, Nemes Takách Kata.

Go Green oldalainkon bemutatunk magyar startupokat, már ma is elérhető, futurisztikusnak tűnő újításokat, górcső alá vesszük a táplálkozás jövőjét, és ajánlunk a klímaváltozás hatásaival foglalkozó filmeket és könyveket is.

Travel mellékletünkben európai városi piacokról indulunk, teszünk egy kitérőt Kubába – ahol egy ott élő magyar lány lett az idegenvezetőnk –, majd sok izgalmas hazai úti célt veszünk sorra. Végül 24 külföldi helyszínt ajánlunk, ahová kulináris kalandokért (is) érdemes kiruccanni.

Az újra élénkülő reptereken is körülnéztünk, méghozzá egy divatguru szemével. Mint összeállításunkból kitűnik, a légikikötők jóval nagyobb szerepet játszanak a sztárok és divattervezők életében, mint azt gondolnánk.

Szépség rovatunkban négy luxusmárka ikonikus virágát vettük górcső alá. A virágok évezredek óta kényeztetnek minket: a belőlük nyert illóolajok, gyógyító és szépítő balzsamok jó eséllyel mindannyiunk fürdőszobapolcán ott csücsülnek. A modern szépségipar pedig újabb és újabb technológiákkal állítja a szolgálatunkba őket.

Az árusoknál kapható magazinhoz most sloggi x Marie Claire Hungary ECO BAG vászontáskát – natúr vagy fekete színben – csomagoltunk.