15 éves a Marie Claire – Megjelent az ünnepi lapszám

2022. június 10.
A magazin másfél évtizedes történetének legszebb történeteit, kedvenc fotóit gyűjtöttük össze ünnepi számunkban, a címlapon pedig az új generáció három tagja: Nyáry Luca, Keszthelyi Vivien és Staub Viktória.

Egy magazin életében másfél évtized bőven ad okot arra, hogy felidézzük a legszebb történeteket, ezt tettük Best of Marie Claire válogatásunkban, amelyben számos korábbi anyagunkat teljes egészében közöljük újra, és kedvenc fotóinkból – többek között Dobó Katáról, Balla Eszterről, Snétberger Ferencről, Kulka Jánosról – is válogattunk. Születésnapunkon előre is tekintünk, címlapunkra a következő generáció három figyelemreméltó tagját – Nyáry Luca írót, Staub Viktória színésznőt és Keszthelyi Vivien autóversenyzőt – választottuk, akiket igazán ünnepi helyszínen fotóztunk le. Nyáry Luca ezúttal kettős szerepben állt helyt: szereplője és házigazdája is volt hármójuk beszélgetésének.

Lenny Kravitz több mint három évtizede ontja magából a slágereket, az idő pedig mintha nem fogna rajta, most is ugyanolyan energikus, mint a kezdetekkor. Ez talán annak is köszönhető, hogy visszatalált ősei szülőföldjére, a Bahamákra, ahol a legjobban érzi magát, és ahonnan a legtöbb ihletet meríti – erről is mesél interjúnkban.

Kultúra rovatunkban új sorozatot indítottunk útjára: a szintén születésnapos Virág Judit Galériával közösen mesélünk kortárs művészeti alkotásokról, igyekszünk átadni rajongásunkat a magazin olvasóinak. Most Keserü Ilona festményét csodáltuk meg. Háy János ebben a félévben három novellát írt a Marie Claire olvasóinak, friss számunkban közöljük a harmadikat.

A kutyák ideje című cikkünkben azt a gondolatot járjuk körbe, hogy mintha egyre többen lennének – vagy lennénk –, akik nagyobb figyelmet fordítanak a kisállataikra, mint saját magukra. Egy vagyont költenek rájuk, az étrendjüket szigorúan betartják, körülöttük forog a világ. Mi számít túlzásnak és profitálhatnak-e ebből az emberi kapcsolataink?

Exkluzív riportunkban egy thai szakácsnőt kerestünk fel, aki igazán nem mindennapi jelenség síszemüvegében és erős pirosra rúzsozott szájával. Jay Fai birtokolja Thaiföld egyetlen street food Michelin-csillagát, és ő készíti országa legjobb omlettjét. Hónapikig kell várnunk nála asztalra – szerencsére szerzőnknek, Valkovics Tündének sikerült bejutnia hozzá.

Lélek rovatunkban szeretnénk ráerősíteni arra, hogy ne aggódjunk amiatt, ha nem jött össze a beach body, ez semmiképp ne tartson vissza minket a nyaralás élvezetétől.

Árusoknál kapható ünnepi lapszámunkhoz most bokaláncot és dekorkozmetikumokat csomagoltunk.

Jó nyarat kívánunk a magazin minden olvasójának, legközelebb szeptemberben találkozunk!

Ezt is nézd meg!