Tóth-Szántó Krisztina: Felhőmániám

Minden, ami jót tesz a lelkünknek. Megjelent Mindfulness és Lifestyle különszámunk – plusz 27 önismereti kártyával. Olvassátok el főszerkesztőnk, Tóth-Szántó Krisztina üzenetét.

Képes vagyok gyermeki örömmel lelkesedni a felhőkért, megállni és elámulni azon, amikor a lemenő nap fénye csodás színeket varázsol rájuk, de akkor is, amikor csak egyetlen gombolyag árválkodik a tiszta kék ég közepén. Olyan vagyok a felhőkkel, mint Gombóc Artúr a csokival. Mindegy, hogy kerek, szögletes, hosszú, rövid, gömbölyű, lapos, tömör, lyukas… Zimre Zsuzsa Felhőnézőben című cikkében arra is választ kaptam, hogy a felhőmániámmal nem vagyok egyedül, ha pedig egy-egy felhőbe állatokat is belelátok, annak a tudomány szerint még neve is van: paredolia, azaz illuzórikus érzet. Nem tudom megmagyarázni a felhők iránti vonzalmamat, de az biztos, hogy kémlelésük igazi mindfulnesspillanatokat okoz nekem.

Tóth-Szántó Krisztina, a Marie Claire főszerkesztője

Tóth-Szántó Krisztina, a Marie Claire főszerkesztője

Második Mindfulness különszámunkban tovább kutatjuk, mi mindenben segíthet a tudatos jelenlét, és hogy hogyan gyakorolhatjuk a mindennapokban a figyelmünk célzott irányítását. Ezúttal csavartunk egyet a dolgokon, ha a magazint megfordítod, Life­style különszámunkat tarthatod a kezedben: naná, hogy ebben is a mentális jóllétre fókuszáltunk. A lap közepén pedig, ahol a két tematika összeér, találsz egy 27 kártyából álló, exkluzív önismereti játékot, amelyet a körvonallal együtt álmodtunk és alkottunk meg.

Dolce Vita

A dallamos csengésű olasz kifejezésre nemcsak élet­érzésként, hanem mottóként is tekinthetünk: élvezzük ki, éljük át és értékeljük a pillanatot. Örömöt gyakorlatilag bármiben lelhetünk, ezt bizonyítják Lifestyle különszámunk cikkei, amelyekre érdemes minden érzékszervvel fókuszálni. Hogyan lehet a nagyvárosi tempóban lassú életet élni? Mitől lesz élmény a bőrápolás? Miért jobb biofil környezetben lakni? Mennyi szépséget rejthet egy sajttorta? A következő oldalakon megtalálod a válaszokat – elvégre a kedvenc magazinod olvasása is okozhat örömöt!

marie-claire-mindfulness-cimlap

marie-claire-lifestyle-cimlap

Fizess elő és nyerj most Essa Super Beauty csomagot is: ITT!