A Marie Claire magazin tavaszi Gasztromellékletének digitális kiadása számos multimédiás élményt kínál, a nyomtatott lapban megjelent tartalmat videókkal és további fotókkal egészítettük ki. Olvasóink igazán naprakészek lehetnek: bemutatjuk a legjobb kávézókat, az új séfgeneráció tagjait, és ismert embereket kérdezünk arról, ők hová járnak enni, mik a kedvenc csemegéik, emlékezetes gasztroélményeik. Elkalandozunk arra a területre is, ahol a divat és a gasztronómia találkozik egymással: belesünk a legnagyobb divatházak éttermeibe és cukrászdáiba. Válogatásunkba újszerű receptek is bekerültek, a tiramisùt például zöld teával készítjük. Izgalmas utazás az ízek birodalmában a Marie Claire interaktív gasztrokalauzával – nem csak ínyenceknek.
A Marie Claire Gasztro iPad-alkalmazás legújabb száma ingyenesen letölthető az App Store-ból!
A tartalomból:
Kedvenceink az asztalnál – Hová jár vacsorázni, mit főz otthon? Epres Panni és Benedek Tibor, Hegyi Barbara és Zwack Izabella avattak be gasztrotitkaikba
Az alapízek szerint válogattunk kiegészítőket
Az új séfgeneráció – Sikerről, magánéletről mesélnek fiatal magyar séfek
A divatházak konyhájában – Divattervezők és gasztronómia
Kávézás újhullámon – Bemutatjuk a legtrendibb és legjobb kávézókat
Minimál menü – A zöld teás tiramisù receptje és más különlegességek
Finom hírek – A tavasz újdonságai