Magyar tervezőnő egyedi gyermekruhái

2014. október 23.
Egyre több, nemzetközi szinten is elismert magyar divattervezővel büszkélkedhetünk, akik között olyanok is akadnak, akik a gyermek ruhakészítéssel is megpróbálkoznak. Következzen az egyik kedvenc példánk minderre, mégpedig a Manuela márka őszi, téli kampányképeivel kísérve.

A márka megálmodóját, Maráczy Manuélát – aki hat év Helsinkiben élés után döntött úgy, hogy itthon szeretné álmait megvalósítani – korábban már bemutattuk nektek. Legutóbbi őszi, téli kollekciójának elkészítésekor Manuélát a futó borostyán őszi, vöröses-sárgás színe, valamint a lehulló levelek formái inspirálták, amelyek a tervezőnő nyomott anyagain köszönnek vissza. A kollekció darabjainak megálmodásakor Manuela nem titkolt célja az volt, hogy a ruhák legyenek úgy elegánsak, egyediek, hogy közben kényelmesek is maradjanak. Ami a praktikusság mellett szól az az, hogy egyes darabok kétoldalasak, vagyis még kifordítva is hordhatóak.

„Idén szerettem volna minél több kötöttel is kiegészíteni a kollekciómat, melyek színben jól illeszkednek a ruhákhoz, de önmagukban is megállják a helyüket. Így ezek a darabok nem csak Manuela ruhákkal hordhatóak, hanem más márka termékeinek is kiváló kiegészítői lehetnek. „-mesélte a tervezőnő.