Megjelent a Marie Claire!

2014. december 12.
Megjelent a januári-februári lapszámunk, címlapon nagy kedvencünk, a várva várt Jennifer Lawrence, aki nemrégiben ismét Katniss Everdeen bőrébe bújt az Éhezők viadala legújabb részében. Most pedig adunk egy kis ízelítőt további témáinkból.

Első hosszabb anyagunkban azoknak a férfiaknak készítettünk egy kisebb tablót, akik szerintünk az év emberei voltak. Elég ha annyit elárulunk, hogy a listánkon van Ferenc pápa és Pharrel Williams is.

Az interjú rovatban Szamosi Zsófiával beszélgettünk, a színésznő ismerős lehet a Pintér Béla társulat előadásairól, és az HBO-n most is futó Terápia című sorozatból is. Mint kiderült, arisztokratikus külsejét sokan félreértik, de most kiköszörüli a csorbát.

Tudtátok, hogy létezik már intelligens melltartó és olyan cipő is, amely apró csiklandozással jelzi, hogy merre forduljunk?
Divatsztorink a jövő anyagairól szól.

Hazai riportunkban a Piréz Műhelyt ismerhetitek meg, amely egy különleges játszóház Budapesten. A pirézek egyébként egy nem létező népcsoport, de a kutatások szerint a többség mégis azt feleli, hogy nem kedveli őket. Ezzel a mentalitással száll szembe a műhely, ahová mi is ellátogattunk.

Amerikából jöttem: érted című riportunkban olyan kinti családokat szólaltatunk meg, akik magyar gyerekeket fogadtak örökbe. Mesélnek a Magyarországon töltött ismerkedési időszakról és a gyerekek kinti életéről, a küzdelmekről és az örökbefogadás szépségeiről is.

Mindenki tudja, hogy mit jelent a MILF rövidítés? Szebben úgy is mondhatnánk, hogy a fiatalabb férfi esete az érett nővel. Személyes sztorik nők és férfiak szemszögéből is.

A 2014-es Marie Claire Fashion Days hétvégéjének legfontosabb eseményeiről, szereplőiről nem csak részletesen beszámolunk, hanem bepillantunk a backstage-be is. A terep ismét a magyar tervezőké és természetesen a magyar modelleké.

Szépség rovatunkat ajánljuk figyelmébe azoknak, akik épp új illatokat keresnek, csokorba szedtük ugyanis az őszi-téli parfümöket.

Ebben a hónapban Koppenhágába utazunk, ahol valóban mindent, de mindent ural a skandináv dizájn. Vendégváró menünket pedig a NoSalty főszerkesztője, Kárai Dávid, ízHUSZÁR állította össze.

A januári-februári Marie Claire normál és mini méretben is kapható. Az újságosoknál vásárolt példányokhoz meglepetés ajándék is jár.