Az új csodabugyit bárhol le lehet cserélni

2015. augusztus 25.
Ugyanis még a nadrágot sem kell levenned hozzá. Az oldalkapcsos bugyi a találmány fejlesztője szerint a kisebb balesetek esetében jöhet igazán jól, de ki tudja mi mindenre jó még!

Kár volna szemérmeskedni azzal kapcsolatban, hogy történhetnek apró balesetek az intim területeken is: korábban érkezett menstruáció, vizelettartási problémák, vagy egyszerűen a kánikulától átizzadt bugyi. Legalábbis épp ilyemikre gondolt Helya Mohamaddian, mikor az oldalkapcsos bugyit megalkotta.

A Slick Chicks névre keresztelt alsónemű a melltartókról már ismert kapcsos megoldást ülteti át a bugyik birodalmába, hogy az bárhol, bármikor könnyedén eltávolítható legyen. „Olyan nőknek terveztem ezt a fehérneműt, akik szorult helyzetbe kerültek, de nincs lehetőségük eljutni egy mosdóig.” – magyarázza Mohamaddian. Ha valaki szeretne felkészülni minden eshetőségre, vagy csak meglepne egy asztaltársaságot a nadrágból hirtelen előrántott bugyival, az jelenleg háromféle fazonban vásárolhatja meg a Slick Chicks egyszerűen használható, szinte észrevétlenül eltávolítható alsóneműit.