Az új csodabugyit bárhol le lehet cserélni

2015. augusztus 25. |

Ugyanis még a nadrágot sem kell levenned hozzá. Az oldalkapcsos bugyi a találmány fejlesztője szerint a kisebb balesetek esetében jöhet igazán jól, de ki tudja mi mindenre jó még!

Kár volna szemérmeskedni azzal kapcsolatban, hogy történhetnek apró balesetek az intim területeken is: korábban érkezett menstruáció, vizelettartási problémák, vagy egyszerűen a kánikulától átizzadt bugyi. Legalábbis épp ilyemikre gondolt Helya Mohamaddian, mikor az oldalkapcsos bugyit megalkotta.

A Slick Chicks névre keresztelt alsónemű a melltartókról már ismert kapcsos megoldást ülteti át a bugyik birodalmába, hogy az bárhol, bármikor könnyedén eltávolítható legyen. “Olyan nőknek terveztem ezt a fehérneműt, akik szorult helyzetbe kerültek, de nincs lehetőségük eljutni egy mosdóig.” – magyarázza Mohamaddian. Ha valaki szeretne felkészülni minden eshetőségre, vagy csak meglepne egy asztaltársaságot a nadrágból hirtelen előrántott bugyival, az jelenleg háromféle fazonban vásárolhatja meg a Slick Chicks egyszerűen használható, szinte észrevétlenül eltávolítható alsóneműit.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Napi design

Lámpa lett az ikonikus szójaszósos halból hal

Lámpa lett az ikonikus szójaszósos halból

Díjat nyert a magyar dizájnlámpa Horváth Zsuzsa

Díjat nyert a magyar dizájnlámpa