Így néznek ki Miranda Kerr Swarovski-kollekciójának darabjai

2015. szeptember 16.
Három szezon közös kampányai során Miranda Kerr és a Swarovski olyan kreatív együttműködésbe kezdett, ami végül egy kollekció formájában öltött testet.

Az új kollekcióról maga Miranda is nagy izgalommal beszél. „Öröm látni, ahogy mindez megvalósul, ez egy csodálatos folyamat volt.” – mondja, míg a Swarovski kreatív igazgatója, Nathalie Colin Mirandáról sem beszél kevésbé lelkesen. „Erős nő, aki tudja, hogy mit akar. Nagy mértékben részt vett a kreatív folyamatban, tartalmas megbeszéléseink voltak Sydney-ben és a világ különböző tájain, Párizstól New York-ig és Los Angeles-ig.”

A kollekció a sokoldalú nő egyéni stílusát hangsúlyozza csillogásával. A könnyed arányokat, nőies formákat és kifinomult kristályapplikációkat alkalmazó kollekció két termékvonalat tartalmaz, ezek a „Diapason” és a „Duo”.


Duo „Love”

Mivel a brand múzsája, Miranda Kerr maga is sokoldalú nő, az általa ihletett ékszerek is a számára fontos értékeket tükrözik. A csillogás, szeretet, öröm, szellem, erő és báj függők formájában testesül meg, amelyeket kifinomult, csillogó szimbólumok díszítenek. Ezek a jelentés teli darabok tökéletes ajándékok, és szabadon rétegezhetők, így mindennapi öltözékeddel is kifejezheted egyedi stílusod.

Duo„Luck”

A „Diapason” egy klasszikus stílus újraértelmezése, ami organikus formákat ötvöz kortárs hatásokkal és csillogással. A „Diapason” vízesésszerű hatásokkal játszik a csüggő kristályelemek, V-alakú és Y-alakú nyakláncok, jégcsapszerű formák, és lágy szürke és éjkék tónusokat alkalmazó színpaletta segítségével. Egyszerre hűvös és romantikus hatása könnyen illesztető minden öltözékhez, mivel számos különféle méret közül választhatsz a visszafogottól a tekintetet vonzó nagyobb nyakláncokig.


Diapason

A „Duo” friss és modern jelentéssel ruházza fel az ékszereket. „A kollekció minden szimbóluma személyes jelentőséggel bír és fontos számomra,” mondta Miranda Kerr. „Szeretem a rózsaarany kombinációját a fehérarany bevonattal, ez a kollekció fontos eleme, ami modernné teszi azt,” mondta Miranda Kerr.
Karcsú arányai révén a „Duo” ideális a rétegzéshez, így mindennapi öltözékébe is stílusos és egyedi elemeket csempészhet. „A kollekció teret hagy az önkifejezésnek, ez a fajta hozzáállás az élethez számomra és Miranda számára egyaránt fontos. Nagy örömömre szolgál, hogy ez az elbűvölő történet az év legcsillogóbb időszakában kerül a nyilvánosság elé,” tette hozzá Nathalie Colin.


Duo „Spirit”

A kollekcióban minden sokoldalú nő talál magának valamit, az univerzális szimbólumoktól a télies formákon át a megújult, romantikus klasszikusokig. A kollekció harmonikusan kombinálja az érzelmeket az ünnepi hangulattal, ami ideális karácsonyi ajándékká és igazi divatkiegészítővé teszi darabjaid, amivel azonnal csillogást csempészhetsz bármilyen nappali vagy esti öltözékbe.