Ebédmenü mobilappal szuperdizájnos uzsonnásdobozban!

2016. február 15.
Itt az új csodaeszköz, amiért az organikus tejeskávét szürcsölgető fiatal kreatívok megtaposnák egymást az üzlet előtt. Az okos uzsonnásdoboz egyrészt elképesztően dizájnos és praktikus, másrészt még egy mobilapplikáció is tartozik hozzá.

Az egyedi és kreatív kezdeményezéseket támogató Kickstarter legújabb csillaga a Prepd Pack uzsonnásdoboz, ami egyszerre minden, amire egy fiatal kreatívnak szüksége van az otthon elkészített, de máshol elfogyasztott táplálkozáshoz.

Először is adott a minimalista dizájnnal megalkotott uzsonnásdoboz, amiben praktikusan – és stílusosan – szállíthatjuk munkahelyünkre az előre elkészített ebédet. De a legjobb, hogy a dobozhoz tartozik egy mobilapplikáció is, amivel aztán tényleg egészen új szintre emelhetjük az uzsonnásdobozok kategóriáját. Az alkalmazás segítségével előre megtervezhetjük a menüket, inspirálódhatunk a receptekből és megoszthatjuk másokkal az általunk összeállított fogásokat.

A doboz egyébként mindent tud, amit egy uzsonnásdoboznak tudnia kell: mikrózható, légmentesen zár, és a különböző tárolórekeszeknek hála mindenféle finomság kiválóan szállítható benne.