Csillogás és sztárparádé – beszámoló a Párizsi Divathéről

2016. március 10.
Bloggerünk, Magdi a The Beauty Junkie blog írója ezúttal egyenesen a Párizsi Divathét forgatagából jelentkezett.

Sziasztok!

Fantasztikus és igen intenzív három napot tölthettem el a L’Oréallal a párizsi divathéten, amiről egy kis képes beszámolót hoztam most nektek.

Szombaton hajnalban indult a gépünk, hiszen 10:30-kor már a Haider Ackermann show-n volt jelenésünk. A reptérről egyenesen oda mentünk, úgyhogy a kocsiban gyorsan felfrissítettem a sminkem (ilyenkor jól jön egy vörös rúzs), és a gyors cipő és táska csere után pedig már rohantunk is, hogy elérjük a bemutatót.

Fantasztikusak voltak a ruhák, de a hajak nálam mindent vittek! Végre igazán izgalmas, különleges kreációkat láthattunk, és emellett nagyon jól kiegészítették azt a világot, amit a tervező megálmodott.

Néhány rövid interjú, videó és fotózás után végre megérkeztünk a szállodába, ahol csak egy gyors ebédre és egy ruhacserére volt időnk, ugyanis az utazás számomra egyik legizgalmasabb pontja következett: időpontom volt Christophe Robin szalonjába! Ő segít megalkotni a L’Oréal hajfestékek színeit, és nem mellesleg olyan sztárok frizurájáért felelős, mint Cathrine Deneuve, Kylie Minogue vagy Natasha Poly. Hihetetlenül izgatott voltam, de ahogy beléptem a hangulatos, kicsit bohém szalonba és Christophe bemutatkozott, rögtön tudtam, hogy jó kezekben leszek. Átbeszéltünk mindent a hajammal kapcsolatban és segített kiválasztani az árnyalatot, ami a legjobban passzol a szemem és a bőröm színéhez (L’Oréal Préférence Infinia 8.1 Copenhague), és hozzá is látott. Amíg a hajam készült egy isteni zöldteát szürcsölve, francia dalokat hallgatva egy pillatara úgy éreztem, mintha egy régi filmbe csöppentem volna. A végeredmény pedig magáért beszél, úgy érzem bárcsak ezzel a színnel születtem volna, egyszerűen imádom!

A végén megörökítettük a változást, szintén videók és fotók formájában is, ezután az estét szabadon tölthettük. Egy hatalmasat sétáltunk, este pedig a Louvre piramisainak látványa mellett megvacsoráztunk, és a szálloda szobában nagyjából a zuhany és sminklemosás után 5 perccel már el is nyomott az álom.

Szerencsére ki tudtam pihenni magam, hiszen egy újabb izgalmas nap várt ránk! Reggel már a Maison Rabih Kayrouz backstageben indítottuk a napot, ahol Karim Rahman mesélt kicsit a sminkekről. Ezúttal a L’Oréal rúzspalettája került a középpontba. Természetesen gyönyörű bőr varázsoltak a modellekre, egy minimális kontúrral és pírrel kiegészítve, a szemhéjra egy kis csillámot tettek a szempillákat pedig csak begöndörítették, szempillaspirál nem került fel. A piros ajkak köré épült az egész smink, amit rúzsecsettel és ujjbeggyel vittek fel és egyáltalán nem használtak hozzá kontúrceruzát, sőt a végén még egy kicsit el is mosták a széleit, hogy sokkal lazább, természetesebb legyen a hatás. Ezután jött a csavar, hogy ugyanezt a krémes pirosat egy kicsit a szem külső sarkához is felütögették ujjbeggyel és a szemöldök és halánték felé eldolgozták. A hatás elképesztően jó lett!

Ebéd után a L’Oréal kampányfotózására mentünk, ahol Isabeli Fontana, Palvin Barbi és Soo Joo fotózását leshettük meg. Fejenként aznap 3-4 termék kampányához fotóztak, hatalmas díszletek között..egészen más dimenzió volt ez, mint amiket én eddig valaha láttam. Mindenki elképesztően profi volt, és Isabeli pedig egyszerűen fantasztikusan nézett ki!

Este a szobámban egy fodrász és sminkes segített elkészülni a L’Oréal vacsorájához, ahol a nagyköveteikkel találkozhattunk. A Les Bains étteremben ott volt velünk Karlie Kloss, Palvin Barbi, Soo Joo és Kristina Bazan is. Nagyon nagy élmény volt végre találkozni és váltani pár szót Kristinával, hiszen a kezdetek óta olvasom a blogját és fantasztikus látni mennyit fejlődött és milyen sikereket ér el bloggerként. Elképesztően kedves és közvetlen volt, és élőben is meseszép lány.

Másnap délben már utaztunk is haza, de egy finom francia reggelire és egy kis vásárlásra azért még volt időnk. Egyébként ma este lesz a #REDOBSESSION party, amire mi sajnos nem maradtunk már, de instagramon és snapchaten én is biztosan követni fogom az eseményeket.

Magdi